Recension: Formula 10.0.6 Keep me clean.

Recension: Formula 10.0.6 Keep me clean.

Rengöringsservetter är väldigt smidiga att ha med sig i handväskan, ta med sig på resan eller bra att ha hemma i nödfall om ens vanliga sminkborttagning/rengörning tar slut. Dessa från Formula 10.0.6 är nog faktiskt mina favorit servetter jag testat än så länge! Dessa servetter tar lätt bort makeup och smuts från ansiktet. Har jag mycket ögonmakeup så har jag bara låtit servetten vila lite mot locket innan jag börjar ta bort sminket. Ungefär som man gör med en pad med remover.

När jag testat liknande servetter innan så har det oftast svidit vid huden runt ögonen men inte av dessa vilket jag uppskattar otroligt mycket! Dessa servetter innehåller gurka som lugnar, rengör och reducerar talg samt Tea Tree som har en antiseptisk funktion och reducerar inflammationer.

Jag använde dessa enbart på kvällstid för att rengöra ansiktet från makeup och det fungerade alldeles utmärkt. Jag märkte inte heller av att min hy blev sämre under tiden jag testade dessa vilket såklart gör att jag ger dessa tummen upp!

Dessa kostar 99kr på Åhlens.

2 svar på ”Recension: Formula 10.0.6 Keep me clean.

  1. De där gillade jag verkligen, effektiva och kändes milda. Jag har haft lite problem med ögonområdet blivit irriterat av andra rengöringsservetter jag testat.

    1. Svar till Kashaya: Precis som för mig då, kommer inte ihåg vilket märke det är jag testat innan men något vanligt märke och då sved det som tusan :/ Gillas inte! Dessa är ju dundersköna för huden kring ögonen! Tummen upp! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *