Recension: Gentle body scrub från Yves Rocher.

Recension: Gentle body scrub från Yves Rocher.

Om produkten: Gentle body scrub med ekologisk aleo vera från Yves Rocher är en helt naturlig och mild kroppspeeling med ekologisk mandel. Den är milt exfolierande och tar skonsamt bort döda hudceller och ojämnheter. Huden blir ren, len och får lyster! Den är berikad med ekologisk aleo vera som återfuktar!

Men det som ändå är absolut bäst med den här produkten är att för varje såld förpackning så planterar Yves Rocher ett träd i samband med FN´s Miljöprogram UNEP.

Min åsikt om produkten: Jag tycker inte jag att det är tillräckligt med ”riv” i denna men i övrigt så uppskattar jag den om jag bara känner för att ge kroppen en mildare scrub. Doftar helt ok och huden känns väldigt bra efter användning! Jag uppskattar att det är Aleo Vera i den! Släng i lite mer korn så blir det en hit i mina ögon ;) Men i dagsläget så tycker jag den exfolierar för dåligt för att bli en fullpoängare. Stort plus i kanten dock att den är helt naturlig samt att Yves Rocher planterar ett träd för varje såld produkt.

Pris: 69kr
Finns att köpa?: Hos Yves Rocher här.
Betyg: 2/5 – passar er som verkligen vill ha en mild peeling.
Köpa igen: Jag vill ju hellre ha en scrub med riv i så jag kommer inte köpa den igen till mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *