Recension: Glomineral gloface primer.

Recension: Glomineral gloface primer.

Nu har jag testat glominerals ansiktsprimer gloface ett par veckor så nu känner jag mig redo för att yttra mig om denna! Så här står det om produkten på accessora där jag köpte den: ” En antioxidantrik primer som hjälper till att förlänga livet på din sminkning! En utslätande gelformula som förbereder huden på make-upen genom att fylla ut de små ytliga linjerna i huden, och skapa en mjuk och slät yta att applicera make-up på. Innehåller antioxidaner som skyddar din hud mot yttre påfrestningar.

Det är en riktigt skön konsistens på denna som känns underbar mot huden. Den  minimerar mina porer men mina fina linjer under ögonen samt den i pannan blir det dessvärre ingen skillnad med så ett stort minus där för min del. Sminket håller hela dagen men eftersom jag tycker min makeup sitter bra även utan denna primer så kan jag inte riktigt ge primern hela äran för en hållbar makeup hos mig. Jag använder Isadora high performance just nu som jag tycker sitter riktigt bra även utan denna primer. Denna är väldigt dryg vilket är väldigt tacksam då tuben kostar 249kr för enbart 14.7ml. Accessora har glömt skriva ut hur mycket innehåll det är i denna produkt samt att dom har en annan produktbild där jag upplevde att innehållet skulle vara mer så jag blev ganska besviken när denna lilla tub dök upp hemma hos mig men som tur är så är den helt ok (men inte så mycket mer för mig då jag fortfarande tycker smashbox är den bästa primer jag testat) och räcker riktigt länge!

Denna skulle jag dessvärre inte rekommendera någon då jag tycker den är lite för dyr då det finns bättre primers. Någon som testat denna och som har en annan åsikt?

3 svar på ”Recension: Glomineral gloface primer.

 1. Vi såg ”dumma mig” – helt klart sevärd, skrattade rakt ut flera gånger ^^ dom små gula sakerna var det sötaste sen the ompa lompas, haha.
  Ja det är verkligen sant, hybris UTAN självdistans och en gnutta ironi, men tänk så road man blir av dom ;)

 2. Underbar blogg! Jag har testat Loreals genomskinliga silikonprimer men blev inte särskilt nöjd och har efter det varit snål och rädd för att satsa på en ny. Vad kan du rekommendera? Helst vill jag ha en som funkar lika bra under mineralpuderfoundation som under flytande, men jag vet att det kan vara svårt.

  Jag passar på att beauty tagga dig också! Vill du vara med så svara bara på frågorna som finns här och skicka vidare till alla du vill (men referera gärna tillbaka till mig :) )
  http://tyrannika.bloggplatsen.se/2011/04/15/5119297-beauty-tags-min-makeup-historia/
  och om du vill göra en till sen har jag även
  http://tyrannika.bloggplatsen.se/2011/04/02/5011177-beauty-tags/

  Jag hoppas att du kan hjälpa mig hitta min hg primer!
  Kram/Tyrannika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *