Recension: Honeymania Body Scrub.

Recension: Honeymania Body Scrub.

Om produkten: Honeymania Body Scrub är en effektiv saltbaserad kroppspeeling med ekologisk Community Fair Trade-producerad vildhonung från Etiopien, bivax från Kamerun och shiasmör från Ghana. Den ska vara mjukgörande, ge len hud och bevara fuktigheten upp till 24 timmar. 200ml för 200:- hos thebodyshop.se

Min åsikt om produkten: Är det något jag älskar att testa så är det body scrubs och jag måste tyvärr säga att Honeymania Body Scrub blev lite av en besvikelse. Jag älskar scrubs som river i lite och som känns när man använder dom och denna tycker jag knappt känns? Denna är saltbaserad men jag märker knappt av peelingeffekten öht.

Konsistensen på denna scrub är relativt hård men krämig när man väl får den i handen och löser upp den med lite vatten. Jag hade velat säga att den är dryg pga detta men eftersom scrubeffekten uteblir lite grann så känns det ändå som att jag tar mer av proukten än vad jag kanske hade velat behöva.

Behaglig söt doft och jag upplever inte huden som uttorkad efter användning men även om den ska bevara fukten i upp till 24h så föredrar jag att även smörja in mig med lotion, body butter, dry oil eller något liknande efteråt! Jag känner mig inte uttorkad men jag upplever inte att jag blir speciellt återfuktad heller.

Nej, tyvärr så känns denna body scrub inte som någon hit för min del då den inte känns som en body scrub, att behöva trycka produkten mot huden som en galning för att känna av scrubkornen är inte något för mig!

Betyg: 1,5/5
Köpa igen: Nej, inget för mig.
Pris: 200:-
Finns att köpa här: The Body Shop

4 svar på ”Recension: Honeymania Body Scrub.

  1. Saltkornen har en tendens att smälta i vattnet och det är ju därför den blir så ”mild” :) Testa använda den på torr hud, det är då den verkligen kommer till sin rätt och blir rivig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *