Recension: Hydra vegetal rengörningsmjölk & ansiktsvatten från yves rocher.

Recension: Hydra vegetal rengörningsmjölk & ansiktsvatten från yves rocher.

Om produkterna:

Fuktgivande Rengörningsmjölk 49kr – Glöm rengöringar som lämnar huden stramande torr! Denna sammetslena rengöringsmjölk tar milt och behagligt bort alla spår av makeup och orenheter. Lönnsav hjälper till att återfukta på djupet för en hud som känns ren, mjuk och smidig. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsav.

Fuktgivande ansiktsvatten 49kr – Ett friskt, återfuktande ansiktsvatten som tar bort de sista resterna av orenheter och lämnar huden fräsch med ny vitalitet, energi och lyster. Huden balanseras och förbereds inför den efterföljande ansiktsvården. Lönnsav och trollhasselextrakt hjälper till att återfukta på djupet för en mjuk, skön känsla. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsavsextrakt och ekologiskt trollhasselextrakt.

Min åsikt om produkterna: Jag har använt dessa produkterna nu sedan cirka 6 veckor tillbaka och jag anser själv att jag har ganska så fin hy. Blank t-zon och ibland kan jag ha torra partier.

Rengörningsmjölken är så himla enkel och behaglig att använda! Väldigt mild och jag har även använt denna till att ta bort min ögonmakeup! Har jag haft tyngre makeup så har den dock inte klarat att ta bort riktigt allt! Jag har applicerat rengörningsmjölken i hela ansiktet och sen dragit bort den med en bomullsrondell! Har fungerat alldeles utmärkt och varit toppen i sommar när jag bott i husvagn ett flertal gånger och inte alla gånger haft tillgång eller orken att ta mig till rinnande vatten ;)

Ansiktsvattnet har dock behövts för att ta bort makeuprester och för att ansiktet verkligen ska kännas rengjort! Utan ansiktsvatten efter rengörningsmjölken så känns huden inte helt rengjord, det känns lite som att det saknas något, den där fräschheten! Upplever även ansiktsvattnet som väldigt milt och huden känns väldigt fräsch efteråt.Prisvärda produkter, lämnar ansiktet rengjort och fräscht när jag använder dom tillsammans och huden känns inte alls uttorkad!

Min hy har dock inte blivit direkt bättre än innan men den har hållt min hy i samma skick som innan vilket jag ger ett klart godkänt då jag själv tycker jag har fin hy (förutom att den är flammig!).

Med tanke på att dessa två produkter är lite löjligt billiga och räcker nog ungefär 2-3 månader som det verkar när jag använt dom så skulle jag helt klart kunna tänka mig att använda dessa igen! Ingen WOW-effekt på min hy men enkla, behagliga produkter som lämnar en hud som känns fräsh!

8 svar på ”Recension: Hydra vegetal rengörningsmjölk & ansiktsvatten från yves rocher.

  1. Jag har varit nyfiken på dom här, men när jag kollade ingredienserna upptäckte jag att ansiktsvattnet innehåller alkohol, och det tycker jag är konstigt om det nu ska vara milt! Men det märker man alltså inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *