Recension: HyperStretch Mascara från Oriflame!

Recension: HyperStretch Mascara från Oriflame!

Om produkten: Innovativ mascara som omedelbart ger maximal längd. Innehåller ett stimulerande Pro-Long Complex™ som kompletterar dina fransars naturliga tillväxtcykel. 8  ml. Pris: 155kr

Min åsikt om produkten: Jag hade dissat denna redan innan jag började testa den eftersom jag vanligtvis föredrar volym framför längd. Det är sällan jag tycker att längdmascaror har gett mig längd nämligen! Så med min redan halvt negativa inställning till mascaran så döm om min förvåning när jag applicerade den och gillade den! Åh jag älskar när produkter överraskar! Ger fina fransar, grym svärta, fäller inte under dagen och jag måste bli rejält svettig innan den klibbar av sig! Nej jag är riktigt nöjd med denna faktiskt! :) Mascaraborsten är smalare på mitten, tänk timglas och jag upplever den som lättarbetad! (jag är van med stooora borstar) Jag vet inte om jag upplever Pro-Long Complex™ som något som fungerar, men jag gillar idén och anser att det enbart är bra om det får fransarna att faktiskt må bättre!

Nej, för ovanlighetens skull så får en mascara som ska ge längd tummen upp från min sida!

2 svar på ”Recension: HyperStretch Mascara från Oriflame!

  1. Jag har blivit så kär i min big bold från IsaDora så jag törs nog inte överge den… Hehe… Möjligen om den slutar säljas… Huvva så hemskt det kändes att skriva så ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *