Recension: Idun Minerals Mascara Gull!

Recension: Idun Minerals Mascara Gull!

_MG_9301

Idun Minerals Mascara Gull är en volymmascara som ska ge fylliga fransar utan klumpar! Idun Minerals innehåller 100% högrenade mineraler och är helt fria från tillsatser, utfyllndasämnen och restprodukter. Idun Minerals Mascara Gull passar bra till känsliga ögon och oss med kontaktlinser! Gull innehåller naturliga mineralpigment och lätta ekologiska vaxsorter.  Idun Minerals Mascara Gull innehåller 9,5ml och kostar 199sek hos till exempel eleven.se (annonslänk)

_MG_9294Borsten är väldigt lättarbetad och hamnar enligt mig i något mellanfack med storleken på borsten. Jag gillar den!

_MG_9308

Jag är jättenöjd med Idun Minerals Mascara Gull! Den ger verkligen bra längd och volym samt att den sitter på plats hela dagen! Jag som har djupt sittande ögon och enkelt får problem med att mascaror fastnar på ögonlocket när jag blir varm har inte haft några som helst problem med Gull! Helt klumpfri anser jag inte att den är men då jag vill ha volym mer än långa separerade fransar så är det inget jag direkt hänger upp mig på, så farligt anser jag inte att den klumpar sig utan ni ser på bilden att den kan ha lite små tendenser till klumpar här och där.

199sek för en naturliga mascara som ger ett sånt här bra resultat och som dessutom är från ett svenskt makeupmärke – yeeey! Thumbs up! Jag är jättenöjd och skulle helt klart köpa denna igen!

Läs gärna vad skimmerskuggan & molkan tycker om Idun Minerals Mascara Gull om ni väl läsa fler åsikter!

*inlägget innehåller annonslänkar

3 svar på ”Recension: Idun Minerals Mascara Gull!

  1. Aha där ser man, har läst något åt andra hållet och inte vågat mej på att prova den. 2 dagar i veckan använder jag Vatn från Idun, som pallar med min vattengympa utan att smetas ut om det skvätter vatten. Men den har jag bara då för att jag måste…inte min favo annars.

  2. Vad bra men i present fick j bra lipgloss m mascaran från idun i silverfärgad
    hylsa så besviken lite effekt varken tjockare eller längre fransar nej den var
    ej bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *