Recension: Incredible wear gel liner & Fine liner brush från Youngblood.

Recension: Incredible wear gel liner & Fine liner brush från Youngblood.

Incredible wear gel liner – En eyeliner i gelform i en brons och metallicfärgad nyans . Produkten är vattenfast, lätt att applicera och sitter kvar hela dagen utan att irritera ögonen. Pris : 275kr

Fine liner brush – En eyelinerpensel som fungerar perfekt ihop med Incredible wear gel liner. Ett långt handtag och en behändig spets på penseln gör att den både är bekväm att använda och ger bra precision. Pris: 330kr

Tidigare så har jag fått ett pressprov från Youngblood på deras nya gel liner i nyansen Sienna & fine liner brush! Jag är ju en riktig eyeliner nörd så detta testet såg jag framemot!

Denna eyeliner gel är så otroligt mjuk! Jag fick nästan en chock när  jag satte penseln i burken! Länge sen jag använde en gel liner så  jag trodde att jag skulle ha lite svårigheter med att applicera den samt få den jämn men det var förvånansvärt enkelt faktiskt! Fina raka linjer med penseln och enkelt att få eyelinervingen jämn! Och den sitter!

Letar ni efter en hållbar och ursnygg eyeliner att ha till vardags så behöver ni inte leta mer är min åsikt! Den kostar lite (okej ganska mycket enligt min plånbok), men är riktigt riktigt bra! Älskar skimret som finns i denna! Jag personligen hade dock inte lagt 330kr på en eyeliner pensel så där tror jag ni kan hitta en billigare som är minst lika bra! Även om det är en bra borste så tycker jag 330kr är lite saftigt.

Eyelinern finns dessutom i fler färger, vad sägs om lila och blå? GE MIG säger jag!

Här hittar ni eyelinern och här hittar ni eyeliner borsten (affiliatelänkar)

Ursäkta att bilderna är sådäääär men mitt objektiv jag brukar använda är kaputt :( Jag har dock beställt ett nytt så jag hoppas att jag är ”back on track” med bättre bilder än innan snart! :)

Ett svar på ”Recension: Incredible wear gel liner & Fine liner brush från Youngblood.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *