Recension: Isadora Anti Shine Mattifying powder.

Recension: Isadora Anti Shine Mattifying powder.


Anti Shine Mattifying powder är Isadoras senaste kompaktpuder och det är redan en favorit! Detta passar normal till fet hy och ger en matt finish! Perfekt för dig som har problem med en blank T-zon! Jag har väldigt blandad hy och dras med den där blanka T-zonen men detta puder gör så jag klarar mig hela dagen utan att bättra på så länge jag inte utför någon form av konditionsträning ;)

På förmiddagen sminkade jag mig med detta (bilden ovan), en väldigt simpel och vanlig makeup!

X antal timmar senare och ett gympass efteråt! Älskar detta puder! Det håller absolut samma kvalite som MAC blot powder! Sen är det klart att pudret inte överlever ett hårt konditionspass om man svettas i drivor ;)

I LOVE IT!

10 svar på ”Recension: Isadora Anti Shine Mattifying powder.

  1. Wow, vilket bra resutlat. Ett det håller genom träning också….jag ser ut som en tomat i ansiktet efter träning =/

    1. Alltså min dator avskyr spotlife :( Jag får nästan jämt bara upp en massa konstiga tecken när jag går in på din blogg ;(( Likadant med shapemeup som också drivs av samma företag (tror jag)…förstår inte varför! :(

      Jag hoppas du ser svaret här istället! Jag använder ju Isadora High performance som är sjukt täckande! LOVE IT!! Sen håller pudret sminket på plats ett helt gympass! LOVE IT!! Jag blir röd om armar/bröst och svettig men ansiktet ser fan bra ut ändå ;) höhö! LOVE IT!! ;)

  2. Det pudret måste helt klart kollas in. Har varit sugen att slå till på MAC Blot powder förut men om detta är lika bra och billigare finns det ju ingen anledning. Har du möjlighet någon gång att visa hur du ser ut om du inte använder pudret? Så man har något att jämföra med?

  3. Det här måste jag bara testa! Har värsta blandhyn, jätte torr efter en dusch och bara måste smörja in mig. Sen vaknar jag dagen efter med jätte fet hy! Blir jämt super glansig vid kinder och haka vilket jag har bestämt att jag ska göra något åt! Så den här måste ja bara testa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *