Recension: Isadora VibraLash mascara.

Recension: Isadora VibraLash mascara.

Nu har jag testat Isadoras vibrerande mascara VibraLash ett tag och tänkte recensera den! Om mascaran från Isadoras hemsida: Mascara med batteridriven vibrerande borste, 3 hastigheter – välj själv den lämpligaste, Täcker varje enskilt fransstrå 360°, Exceptionell separation, längd och volym, Klumpfri byggbar formulering.

När jag köpte denna mascaran så var jag ganska skeptisk till den då jag testat en vibrationsmascara tidigare som jag inte blev så jättesåld på. Men jag blev faktiskt lite positivt överraskad. Denna vibrationsmascara har tre lägen på hastigheten och på denna så behöver man inte trycka in en knapp för att mascaran ska vibrera utan här vibrerar den hela tiden när man tryckt på knappen. Trycker man en gång blir det första läget, Trycker man två gånger blir det andra och trycker man tre gånger så hamnar man på det tredje läget. Så om man använder borsten på första läget måste man trycka genom stegen för att kunna stänga av den! På tredje läget så kittlas det verkligen i fransrötterna! kan kännas lite konstigt första gångerna man använder den ;)

Mascaran har den typ av gummiborste som jag verkligen gillar, den ger riktigt bra svärta, bra volym och längd, lätt att tvätta bort, smular inte under dagen och jag har även haft denna när jag tränar o den sitter bra! Jag tycker dock inte den separerar mina fransar så som jag önskat men i övrigt gillar jag den!

Lite negativt är att den kostar 195:- vilket jag tycker är dyrt för en budgetmascara men det hade antagligen inte hindrat mig från att köpa den igen då jag faktiskt gillar den! Inte ofta jag testat mascaror från Isadora då jag fått för mig att dom inte ska vara bra (hej förutfattade meningar om deras mascaror!) men efter att ha testat denna kanske jag vågar mig på någon mer från dom framöver ;) Men skulle den få ett betyg skulle det bli 4/5 från mig.

11 svar på ”Recension: Isadora VibraLash mascara.

  1. Ett jäävligt stort minus är att batteriet hinner dö innan mascaran tar slut. Och ändå använder jag förbannat mycket mascara varje dag…. Recenserade också mascaran, men för ett bra tag sen. Synd att det inte går att byta batteri. Typ. Eller så är jag bara otroligt korkad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *