Recension: K pour Karité – ekologiska hårmascara!

Recension: K pour Karité – ekologiska hårmascara!

Under Daisy Beauty Day i Stockholm så blev vi presenterade för K pour Karité och deras ekologiska hårmascara! Jag måste erkänna att denna hårmascaran har blivit ett litet beroende för mig nu när jag testat den! Jag har en utväxt på några cm (inget jag stör mig på iofs) och ett gäng silvriga hårstrån främst i luggen som jag stör mig något otroligt på ;) Jag fick mina första silverstrån när jag var jätteliten och nu känns det som att dom snabbt ökar och så trevligt är det ju inte att känna hur ålderstecknen kommer med stormsteg ;) Så denna hårmascaran har fått agera räddare i nöden många dagar sedan jag fick den!

Så här använder man den:

1. Applicera på håret där du vill dölja utväxt/gråa strån.

2. Låt det torka! Använd eventuellt hårblås.

3. Borsta!

Men heter man Cecilia så fuskar man lite och gör som man själv vill! ;) Jag har applicerat den och bara låtit den torka in och inte direkt känt något behov av att borsta ur den då den smält in bra med mitt hår och inte sett klumpig ut eller gjort så håret klibbat ihop sig. Oftast har jag använt den när jag haft håret uppsatt i en hästsvans och bara dragit igenom utväxten/täckt silverstråna och sen iväg! Fungerat superbra för mig!

Jag har testat nyansen ”brun” som är till mörkhåriga. Själva produkten är svart men som ni ser på bilden så smälter den in bra åt mig men man ska nog inte ha så mycket ljusare hår än mig för att använda nyansen ”brun”.

Hållbarheten då? Den sitter kvar en hel dag men när jag vaknar dagen efter så har den delvis försvunnit under natten men den lämnar inga fläckar någonstans åt mig.

Perfekt alternativ om man inte hinner färga utväxten innan man ska iväg på något roligt! Jag gillar denna starkt och skulle lätt alltid vilja ha en i mitt badrumsskåp :)

120kr kostar den och finns på ecoloving bland annat!

8 svar på ”Recension: K pour Karité – ekologiska hårmascara!

 1. Verkar vara en riktig toppenprodukt!
  Tycker det är lite synd att färgutbudet är glest men man kan ju inte få allt, haha. ;)

 2. Hej jag har en fråga.
  Vad är det för skillnad på en cake eyeliner och en cream eyeliner?
  Kan man ha vanligt vatten till cake eyliner eller är det något speciellt?
  Hoppas du svarar ha det bäst!

  1. En cake eyeliner är en fast kaka som du har vatten till. den fungerar ungefär som vattenfärg kan man nog enkelt beskriva den :) En cream eyeliner är mer krämig som du inte ska behöva vatten till :)

 3. Måste absolut testa denna. Har färgat håret i typ 100 år o det är inte alltid jag hinner med att fixa utväxten, som dessutom dyker upp över en natt. Tack! :)

 4. Låter ju himla finurligt, på detta sätt kan jag lätt tänka mig att använda en hårmascara men att göra knalliga slingor känns lite väl högstadie..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *