Recension: Loreals anti-shine produkt Anti-shine Mattifying Primer.

Recension: Loreals anti-shine produkt Anti-shine Mattifying Primer.

Produkt: Loreals anti-shine produkt Anti-shine Mattifying Primer.
Pris: Cirka 195Kr.
Finns att köpa här: Kicks bland annat.
Om produkten: ”Den här concealern är behaglig, mattgörande och tar bort glansighet – den perfekta kombinationen.
Den är lätt att applicera, behaglig att ha på huden och ger ett förbluffande resultat: hudens finish blir matt, slät och silkeslen, som genom ett trollslag!” Saxat från Loreal.
Resultat: Den är väldigt behaglig att applicera, känns bra på huden. Huden känns faktiskt silkeslen efter applicering! MEN där slutar mina positiva ord om denna produkten. Jag blir väldigt lätt blank i T-zonen och trots att jag har testat denna produkten under lika olika foundations så märker jag ingen extraordinär skillnad tyvärr! Jag blir fortfarande väldigt glansig efter en tid och jag märker ingen skillnad när jag använder den och när jag inte använder den.
Betyg: Jag hade förväntat mig lite mer trots att det är en budgetprodukt. Jag kommer absolut inte köpa denna igen, tyvärr inte värd 195 kr.

9 svar på ”Recension: Loreals anti-shine produkt Anti-shine Mattifying Primer.

  1. Haha jamen eller hur :D
    Nah men jag tycker det är lurigt att hitta en bra primer, jag har fortfarande inte hittat någon som jag är riktigt nöjd med =/

  2. Hihi ja klart att du vet vad det är jag ska göra =)

    Jasså? Du skulle fotat henne, nu blir jag nu nyfiken på hur jag kommer att se ut om 10 år *skrattar*

  3. Har du testat anti shine serumet från Pure&clean på Apoteket? En liten rosa tub, den tycker jag är bra. Super budjet! :)

  4. Vad synd då ….hade tänkt köpa den till MUA lådan till de med fet hy. Är ju svårt att veta om den är bra då man är torr själv haha. Får väl bli Smashbox där med då.

  5. Jag har en oily T-zon också och jag använder SMASHBOX Photofinish Foundation Primer! THE BEST!!! Du kan också använda den utan foundation. Du måste prova den! Jag köpte min hos Ahleans City i Stockholm. Skin feels so silky and looks matte matte matte…and lasts till afternoon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *