Recension: Marc Anthony‏ – Macadamia Oil shampo & balsam.

Recension: Marc Anthony‏ – Macadamia Oil shampo & balsam.

Om Repairing Macadamia Oil Shampoo:
Det här är ett lätt schampo som återupplivar slitet hår, gör det mjukt och är skonsamt mot färgen. Det rengör hår och hårbotten från döda hudceller, beläggningar föroreningar och återställer på så sätt hårets naturliga lyster. Macadamiaolja tillför torra hårslingor fukt, medan bambuextraktet hjälper till att stärka hårsäcken för att främja en starkare och friskare hårväxt. Pris: 139kr för 250ml

Om Repairing Macadamia Oil Conditioner:
en tillför extra torrt hår fukt, slätar till sprött hår och gör det mjukare. Macadamiaoljan återfuktar extra torrt hår, ökar lystern och gör det mer elastiskt medan bambuextraktet gör det starkare. Pris: 139kr för 250ml

Min åsikt om dessa produkter: Jag har torrt hår som trasslar sig väldigt väldigt lätt och ibland kan det vara ett rent helvete att borsta ut mitt hår efter tvätt. För första gången på väldigt länge så har jag hittat ett schampo och balsam som mitt torra trassel hår älskar! Det känns så underbart att mitt hår för en gångs skull faktiskt är relativt enkelt att borsta ut och att tovorna blev färre och färre när jag använde detta :)

Båda produkterna doftar gott och påminner mig om dom My little ponys jag hade som liten, ni vet dom som doftade? Jag älskar denna doften! ;) Inte helt oväntat för er som känner mig kanske ;) Mitt hår har blivit så mycket enklare att bosta, det känns lent och mjukt och jag är överlycklig över att äntligen ha hittat produkter som mitt hår verkar gilla!

Ska finnas att köpa hos bland annat Åhléns!

3 svar på ”Recension: Marc Anthony‏ – Macadamia Oil shampo & balsam.

  1. Kanske värt ett försök, mitt hår trasslar sig också väldigt mycket efter tvätt. Dock har det blivit mycket bättre sen jag började använda inpackningen från förra glossyboxen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *