Recension: Max Factor False Lash Effect Mascara 24H.

Recension: Max Factor False Lash Effect Mascara 24H.

Inför resan till Egypten så köpte jag med mig Max Factor False Lash Effect Mascara 24h då jag hört att den skulle sitta som berget!

Om mascan: 24 from False Lash Effect Mascara ger vågade fransar i upp till 24 timmar, Innehåller primer som täcker fransarna, Mascarapartikar som fastnar på fransarna, inte på varandra. Den ska inte smeta eller smula och den tvättas bort med oljebaserad ögonmakeupborttagning. Finns i svart & svart/brun. 179sek för 13ml på bland annat kicks.se

Före//Efter.

Min åsikt om Max Factor False Lash Effect Mascara 24h: Det står inte att den är vattenfast men det borde helt klart stå på denna för den är vattenfast! (Jag fick då i alla fall inte bort den med vatten!) Jag hade den på mig i värmen och på ett vattenland i Egypten som vi besökte utan att mascaran smälte eller kladdade av sig öht! Så den har grym hållbarhet men man måste verkligen ha en oljebaserad makeupremover för att få bort den! Jag försökte få bort den med vanligt vatten, don´t work! ;) Så hållbarheten får den verkligen fullpoäng för! Jag tycker dock inte den ger någon ”False lash effect” utan känns, för mig, mer som en vardagsmascara.

Denna mascaran är väldigt blöt i början, man måste använda den några gånger innan den känns mer ok i konsistensen. Så dom första gångerna kladdade jag väldigt mycket, det gick jättelätt att torka bort men ändå…jag vill inte att en mascara ska vara så blöt som den här var för det tar längre tid att sminka sig för mig då!

Skitbra om du behöver en hållbar mascara som sitter där den sitter men inget wow när det kommer till längd/volym enligt mig. Eftersom jag nästan aldrig använder vattenfast mascara så kommer jag inte köpa denna igen, jag vill ha mer volym till fransarna. Men under resan till Egypten var den ändå exemplarisk att ha med sig så kanske om jag ska utomlands igen? Men annars, njä.

Betyg:
Hållbarheten: 5/5
Volym/längd: 3/5

Har du testat denna? Vad tyckte du? :)

2 svar på ”Recension: Max Factor False Lash Effect Mascara 24H.

  1. Bästa mascaran jag haft och är perfekt till mina långa fransar, ger bra volym när jag böjt dom med tång. Älskar svärtan då det blir färg direkt. Och sitter länge ja det gör den.

  2. Japp, sitter ordenligt! Håller med om att den inte är bästa mascaran volymmässigt och att den är kladdig. Är inte ett fan av borsten då jag föredrar mindre/smalare. Men älskar hållbarheten, klart bästa jag testat i den vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *