Recension: Maybelline Lash Sensational Mascara

Recension: Maybelline Lash Sensational Mascara

_MG_6821 _MG_6824

En av Maybellines senaste mascara nyheter är deras Lash Sensational som är en volymmascara som ska ge en solfjädereffekt! Och här är det borsten som är det revolutionerande med sin solfjäderform och 6 olika typer av borst”hår” (känns som fel ord) där de inre fångar och framhäver varje frans och dom yttre ska breda ut fransarna som en solfjäder. taaadaaa…solfjädereffekt!

Kostar 139sek för 9,5 ml

_MG_7198

Jag har blivit väldigt förtjust i denna mascaran och den har egentligen enbart ett problem: den är inte vattenfast och ibland (stressiga arbetsdagar när jag blir lite varm i kläderna så sitter den tyvärr inte till 110%) så fastnar den gärna på mina ögonlock under dagen….mascaraproblemet nummer 1 för mig med djupt sittande ögon! Men annars så är den otroligt lättjobbad, ger superfin svärta och volym och är väldigt enkel att ”bygga på” för mer volym. Den är så jäkla bra bortsett från att den en del dagar hamnar på ögonlocket! Grym budgetmascara kort och gott som snubblar lite på målsnöret!

Betyg: 4/5
Finns att köpa här: eleven.se, kicks.se och självklart i butik

*inlägget innehåller annonslänk

 

 

11 svar på ”Recension: Maybelline Lash Sensational Mascara

    1. Oj vad jobbigt! :( Kan ju ha varit en ingrediens du är överkänslig mot i just den? :(

    1. Den ger ett fantastiskt resultat! Hade varit en 5 poängare om det inte vore för att mascaror har en tendens att vilja sitta på mitt lock ;) FÖrhoppninsvis sitter den bättre på många andra :)

  1. Åh, äntligen någon som kan kommentera på om det fastnar på ögonlocken! Jag har också djupsittande ögon, med en tendens att böja liiite för mycket… Men Jag lär mig. xD

    1. Haha återkommande problem åt mig så det brukar jag alltid ta upp i mina recensioner om det inträffar ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge