Recension: Natuvive Sea Buckthorn Face Peel.

Recension: Natuvive Sea Buckthorn Face Peel.

 

Om produkten: Milt exfolierande peelingcreme med havtorn, vitamin C och ekologiska peelingkorn. Rengör huden effektivt och gör den mjuk och återfuktad. Vitamin C och antioxidanter skyddar mot yttre påfrestningar. Ger huden naturlig lyster med ny energi. 69kr hos apotea.se

Min åsikt om produkten: Denna peelingen ha små korn i sig som kan upplevas som väldigt riviga. Jag gillat ansiktspeelingar som det är lite riv i så denna faller mig verkligen i smaken! Min hy känns rengjord och fin och jag blir absolut inte torr efter att jag har använt denna eller får några som helst besvär av den. Produkten känns väldigt krämig och bra mot huden. Dessutom så doftar denna så fantastiskt gott vilket är ett stort plus!

Jag har en typisk blandhy som är torr men fet i tzonen. Nu under vintern har dock min hy hållt sig i ovanligt bra balans och känns nästan normal…;)

Betyg: 5/5 – i love it! Men har ni mer känslig hy så föreslår jag att ni läser recensionen hos Lipglossbitch som har en helt annan uppfattning än mig!

2 svar på ”Recension: Natuvive Sea Buckthorn Face Peel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *