Recension: PURE Liquiliner.

Recension: PURE Liquiliner.

Jag har testat denna svarta eyeliner från PURE en längre tid och tänkte ge er en liten recension om den nu! Själva applikatorn är väldigt enkel att använda tycker jag. Jag trodde inte jag skulle tycka om den eftersom den är så smal men tji fick jag! Den ser smal ut (tycker jag) men när jag applicerar så blir den inte fullt så smal som jag trodde den skulle bli. Svårt att förklara nu kände jag ;)

Jag tycker den ger en bra svärta, den sitter hela dagen utan att kladda och är enkel att tvätta bort med vanlig sminkborttagning!

Något jag dock upptäckt är att när jag var på Hallstahammarträffen så sminkade jag av och på mig själv 2-3 gånger på en dag så huden runt ögonen blev nog inte så glad av det och tillslut så sved denna eyeliner när jag applicerade den! Inget jag märker av nu utan det var bara då när jag la om makeupen flera gånger under en dag. Huden gillade nog inte allt gnuggande hit och dit med makeupborttagning flera gånger. Men denna upplevelsen gör ju så jag misstänker att ni med riktigt känslig hy runt ögonen kanske inte ska använda denna eyeliner! Lite synd för annars så gillar jag den massor massor!

Denna hittar ni i alla fall hos PURE eller i deras snygga butik på Mäster Samuelsgatan 11…ja okej jag har inte varit i själva butiken men den ser galet snygg ut på hemsidan ;) Längtar tills jag ska få göra ett besök där!

3 svar på ”Recension: PURE Liquiliner.

  1. Sv: Jotack det är bara fint :) Lös och ledig idag helt utan planer, jätteskönt! Tar dagen som det kommer, härligt att kunna göra så ibland :)
    Själv då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *