Recension: Pürminerals 4-in-1 Liquid Foundation.

Recension: Pürminerals 4-in-1 Liquid Foundation.

Om produkten: 4-in-1 liquid foundation ska ge en perfekt täckning men ändå ett naturligt resultat! Detta är en 4-i-1 produkt som kombinerar foundation, puder, concealer och solskydd med SPF15. Ska ge ett felfritt resultat som sitter hela dagen och ger lyster! Är fri från olja och är dermatologiskt testad. Passar alla hudtyper. Innehåll: 30ml, Pris: 395sek hos eleven.se (annonslänk)

Min åsikt om produkten: Första gången jag testade denna så tog jag för mycket produkt och appliceringen blev kaos (jag var dessutom jättestressad = ännu mer kaos) vilket resulterade i att dessa faktiskt blev liggande ett tag men nu senaste veckorna har jag plockat fram dom igen och gett dom en ny chans med lärdomen från första gången att denna foundation är riktigt dryg och att den inte är jätterinnig i konsistensen utan lite tjockare och kan behövas arbetas in lite.

Jag applicerar denna med fingrarna då jag upplevt att det fungerat bäst, konsistensen som produkten har och borsten jag hade hemma gillade inte varandra! Den ger en medeltäckning och täcker det mesta men jag brukar vilja lägga concealer även under ögonen en del dagar!

Just nu är min hy åt det mer normala hållet och denna foundation sitter från morgon till kväll utan problem och även när jag blir jättevarm så sitter den på plats! Då har jag självklart fixerat den med puder (jag använder alltid puder över foundation för att fixera!) och jag upplever det som att jag på sin höjd ibland kan behöva pudra pannan någon gång under dagen! Den överlever varma sommardagar, ett svettigt gympass och en stressig dag på jobbet utan problem!

För att vara lite tjockare i konsistensen så ger den ett väldigt naturligt resultat efter att jag jobbat in den och fixerat den! Det trodde jag inte efter min första kaosapplikation av den ;)

Jag är grymt nöjd med denna och jag känner att den lever upp till sånt som är viktigt för mig när jag kikar på en foundation! Jag ser den dock inte som en 4-i-1 produkt då jag absolut inte skulle använda denna som ”puder” utan fixerar den med ett annat puder efteråt. Det går emot mig att inte använda puder ovanpå en foundation ;)

Betyg: 4,5/5 eftersom jag inte ser den som en 4-i-1 produkt, som enbart foundation är den en 5 poängare!
Köpa igen? Oh yes, denna kan jag helt klart tänka mig att investera i tack vare att den är så pass dryg som den är och hållbarheten på min hy är grym!

2 svar på ”Recension: Pürminerals 4-in-1 Liquid Foundation.

  1. Jag har samma tänk som dig, skulle aldrig klara av att ej pudra ovanpå en foundation, även om det är en poundation (puderfoundation).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *