Recension: Radiance Enhancer från e.l.f

Recension: Radiance Enhancer från e.l.f

Om produkten: Radiance Enhancer är en highlighter men som även kan användas till att minska de mörka ringarna under ögonen. Man ska applicera den över smink eller så kan man använda produkten själv enbart för att ge en touch av utstrålning! Det är en vanlig ”twistup” produkt med pensel som ni ser på översta bilden! Finns i 3 olika nyanser och kostar 42kr hos eyeslipsface.se! Innehåll: 3,68gram och den kostar 42sek.

Min åsikt om produkten: Jag har använt den som highlighter vid kindbenen men då och då även under ögonen för att ljusa upp! Jag gillar skimret och konsistensen på denna! Jag tycker dock den gör sig bättre som highlighter  och tycker inte att den minskar mina mörka ringar under ögonen så pass mycket som jag kanske skulle önska! Men som highlighter vid kindbenen = funkar kanon! Som vanligt (mja oftast iaf!) så tycker jag e.l.f har tagit fram en helt ok budgetprodukt! :) Denna ger mig ingen wow-känsla men den är absolut inte dålig heller utan en produkt som faller i ”helt ok” facket!

Använder du highlighter? Har du testat denna? :)

 

2 svar på ”Recension: Radiance Enhancer från e.l.f

  1. jag älskar highlighters men har inte testat den här, kanske är något jag måste ge en chans nästa gång det blir att beställa från elf :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *