Recension: Rapsodine Ekoraps Body Butter & Body Shower.

Recension: Rapsodine Ekoraps Body Butter & Body Shower.

Ekoraps Bodybutter

Denna produkt innehåller till 95,1% ekologiska råvaror. Den innehåller en hög andel svensk ekologisk rapsolja och ekologiskt kakaosmör som mjukgör, återfuktar och skydar huden. Rapsoljan är rik på naturliga E-vitaminer och antioxidanter. Den är även berikad med fuktgivande extrakt från sockerrör och vårdande provitamin B5.

Pris: 299kr

Min åsikt om produkten – Detta tycker jag är en riktigt bra body butter. Sjunker in bra, lägger sig inte som en hinna, återfuktar och känns behaglig. Den har dock en väldigt stark doft så inget för den doftkänsliga kanske även om doften försvinner efter ett tag när man applicerat den. Jag kan inte riktigt komma på vad den doftar men något kryddliknande som kanel? Jättebra body butter hur som helst men inget för dig som inte gillar starkare dofter!

 

Ekoraps Body Shower.

Denna produkt innehåller till 90% ekologiska råvaror. Det är en len och milt rengörande duschkräm som är berikad med svensk ekologisk rapsolja (såklart!) och ett fuktgivande extrakt från sockerrör. Den rengör och återfuktar huden och motverkar att den blir uttorkad! Denna passa alla hudtyper men speciellt den torra och känsliga hudtypen.

Pris: 129kr

Min åsikt om produkten – Jag hoppades på att denna skulle vara mer som en duscholja än en duschkräm och jag tror jag hade uppskattat den mer om den vore lite mer oljig faktiskt. Jag känner mig inte uttorkad efter att jag använt denna men får tyvärr ingen wow känsla heller även om den är bra och jag anser att den håller vad den lovar men den når inte riktigt fram till att bli en favoritprodukt. Pumpfunktionen på denna tycker jag är sådär, ett pump ger helt klart för lite till hela kroppen så jag måste stå och pumpa flera gånger för att få den mängden jag själv vill ha!

Det finns fler Ekoraps produkter så är ni nyfikna klicka in er här :)

4 svar på ”Recension: Rapsodine Ekoraps Body Butter & Body Shower.

  1. Jag fick hem de där jag med, blev inte imponerad. Buttret kunde jag inte använda alls pga doften, brukar inte vara känslig men den där doften vad vidrig… Duschcremen var väl okej, men inte mer..

    1. Svar till FruVesa: Jag gillar boybuttern men förstår att alla inte klarar av doften. Jag har inga problem med den då jag upplever att den försvinner efter en stund men den är väldigt stark i början! Ja Duschkrämen är ok men önskar verkligen den vore lite mer som en duscholja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *