Recension: Rosenseriens kroppsolja med havtorn.

Recension: Rosenseriens kroppsolja med havtorn.

Om produkten: En mycket lyxig ansikts- och kroppsolja med havtorn. Rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Havtorn innehåller både omega 3, 6, 7 och 9. Oljan absorberas lätt och lämnar huden sammetslen och väldoftande av rosor. Hjälper huden att bygga upp ett naturligt skydd. Passar alla hudtyper, speciellt den torra huden.

– Kan med fördel appliceras på något fuktad hud.
– Kan motverka celluliter.
– Kan användas som intimolja.

Information hämtad från Rosenserien.com

Min åsikt om produkten: Hade jag provat denna i butik hade jag aldrig köpt den för den fullständigt stinker ros! Doften känns väldigt tantig men som tur är så avtar doften efter ett tag så jag har faktiskt vågat använda denna i alla fall ;) Jag är inte så jätteförtjust i oljor av någon anledning men denna går snabbt in i huden och den återfuktar verkligen så jag känner att det är en produkt som verkligen gör det den ska och lovar! Otroligt synd att den doftar så otroligt mycket ros i början vid användning för det avskräcker mig lite från produkten…den doftar liksom inte goda rosor utan jag associerar verkligen doften med något en äldre dam skulle bära…inget ont om äldre damer men det är dit doften bär mig ;)

Jag har fått den i en goodiebag på en bloggfest och även om jag tycker att oljan i sig är jättebra så kommer jag troligtvis inte använda slut på den själv på grund av doften.

Ni hittar denna kroppsolja bland annat hos Top Formula för 288kr. Jag såg att dom även har en Jojobaolja från rosenserien och funderar på om den kanske hade haft lite mer tilltalande doft? Någon som vet så dela gärna med er i kommentarerna om det.

6 svar på ”Recension: Rosenseriens kroppsolja med havtorn.

  1. Har samma olja och kommer nog inte heller använda slut på den. Har inte så ont av rosdoften och tycker den doftar ganska gott när rosdoften väl lagt sig, men överhuvudtaget luktar den på tok för starkt. Det ska vara naturliga parfymoljor i, men jag tycker det luktar syntetiskt så det skriker om det.

    Jojobaoljan är bara ren kallpressad jojobaolja och det luktar inte så gott. Det finns dock en massa andra fina kroppsoljor och oljor är faktiskt inte så kletiga som man kan tro. Inte fina vegetabiliska oljor i alla fall. Indulge.se har t.ex. en s.k. torr kroppsolja från Persephenie som är fantastisk. Tänkte faktiskt skriva ett inlägg om kroppsoljor ganska snart, så du får hålla utkik :)

  2. Jag har inte testat deras oljor, men det låter ju inte intressant pga deras doft. Dr Hauska har oxå kroppsoljor, jag har testat en med citron och den gillade jag:)

  3. Låter inte som något för mig heller.. tror jag förstår vad det är för rosdoft du pratar om och jag har också svårt för den, tycker också att det luktar tant.

    Sv. Nej det förstås, de flesta pressevent är väl här i Sthlm så blir kanske svårt om man inte bor här? Ja jag funderar på att gå faktiskt, har inget bättre för mig den dan så.=) Ja kan kanske vara värt att testa då iallafall och se om det fungerar för mig med.

  4. Sv: Nej det är ju inte det lättaste att fotografera sig själv, men du lyckades bra :) Det underlättar med en trådlös fjärrutlösare, men du kanske har en sådan redan.

    Ja det var jag, men jag har inte hört något från Hannah om det. Har skickat ett meddelande och frågat henne men har inte fått något svar än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *