Recension: So Totally Clean Sensitive Formula & So totally clean från Formula 10.0.6.

Recension: So Totally Clean Sensitive Formula & So totally clean från Formula 10.0.6.

So Totally Clean Sensitive Formula är den produkt som jag använt som ansiktsvatten efter min vanliga rengörning senaste månaderna! Den har varit otroligt dryg och jag har verkligen upplevt det som den räckt riktigt riktigt länge! Jag gjorde precis slut på det sista! Den har varit perfekt som ansiktsvatten! Skonsam, tagit bort det sista orenheterna/sminkresterna utan problem och lämnat huden fräsch! Har inte upplevt den som uttorkande öht och jag har väl normal/blandhy.

Betyg: 5/5
Köpa igen: Ja denna använder jag gärna igen!
Finns att köpa här: Kicks.se för 99kr

Allvarligt…ni kan lika gärna gå och köpa en absolut vodka och ha på i ansiktet för jag har aldrig varit med om en produkt som stinker mer alkohol! Och ha den för guds skull inte nära ögonen för då får ni en svidande upplevelse..man blir gråtfärdig bara av att ha den i närheten av ögonen! Den kanske är bättre att ha i lördagsdrinken för i mitt ansikte vill jag inte ha den!

Betyg: 0/5
Köpa igen: Nej!
Finns att köpa här: Alltså köp den inte!

12 svar på ”Recension: So Totally Clean Sensitive Formula & So totally clean från Formula 10.0.6.

  1. Tack för påminnelsen! Hade glömt bort denna, kan nog vara ett alternativ till dottern som snart blir tonåring. Den milda då. Men även till mig själv. Jag kommer ihåg originalet från 70-80- talet, Ten-O-Six från Bonne Bell. Kom ihåg den som helt ok, men den var ju länge sen, jag var inte så gammal, kanske lite annorlunda mot dagens?

  2. Jag gillar gillar märket, både produkterna och utseendet på produkterna ;) Jag har dock inte testat deras ansiktsvatten, så det kanske blir nästa köp (den utan alkohol då ;P).

    1. Svar till Helena: Ja jag skulle inte rekommendera någon att ha en produkt som stinker så mkt alkohol i ansiktet alltså :P

  3. Men fy, det lät ju inte alls trevligt! Har du provar någon av deras rengöringar? Är lite sugen på att prova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *