Recension: The Balm Anti Wrinkle Concealer.

Recension: The Balm Anti Wrinkle Concealer.

Före / efter

Om produkten: Använd denna unikt mjuka anti-rynk concealern från The Balm hela dagen för att dölja mörka ringar och skydda känsliga områden kring ögonen från miljöpåverkan. Tillämpa den på ett rent ansikte innan du går till söngs för att bekämpa rynkor medan du sover och se fabulös ut när du vaknar!  TimeBalm är fullspäckad med nyttiga ingredienser inklusive vitamin A, vitamin C, vitamin E, sojaolja, panthenol, linolsyra och fosfolipider som hjälper dig att se fantastisk ut dygnet runt.

Mina åsikter om produkten: Denna concealer kommer i en liten burk (som ni ser på bild) så själva förpackningen till produkten är ganska ohygienisk så använd en ren concealerpensel när ni tar av produkten för att undvika en bakterieodling ;) Konsistensen är väldigt mjuk och behaglig och enkel att applicera. Helt okej täckningsgrad, jag blir i alla fall nöjd med resultatet och känner att jag skulle kunna nöja mig med att gå ut med concealer på en vardag, det är ett bra betyg från mig ;) Jag har den i nyansen Light.

Eftersom den är ganska mjuk i konsistensen så lägger den sig fint under ögonen men har ni fina linjer så måste ni ta bort överflödet som lägger sig i dom fina linjerna (concealer/foundation överlag lägger sig i fina linjer). Jag inbillar mig att denna är väldigt bra om du brukar vara lite torr runt ögonen tack vare konsistensen och alla ingredienserna!

Denna concealer ska alltså inte enbart dölja de mörka ringarna runt ögonen utan även vara bra för den känsliga huden runt ögonen! Man kan till och med gå och lägga sig med denna och då ska den motverka rynkor. Om den motverkar rynkor kan jag inte riktigt uttala mig om men det är ett plus med en produkt som gömmer igen dom där ringarna lite som man kan sova med ;) Liiite bättre ser man ju ut när man vaknar! ;)

Även om den motverkar rynkor eller inte så trivs jag väldigt bra med denna concealer! Skön konsistens, bra täckning och den håller hela dagen!

Pris: 179kr
Köpställe: Jag klickade hem min The Balm Anti Wrinkle Concealer från Nelly.

12 svar på ”Recension: The Balm Anti Wrinkle Concealer.

  1. sv: tack! dock vart jag själv inte nöjd xD de såg bra ut i verkligheten tyckte jag men när jag såg bilderna kändes de inte alls lika fint haha :)

  2. Ja, jag hoppas att jag kommer finna iallafall nåt plagg jag kan köpa med mig hem imorgon, är så otroligt trött på min garderob ;/ Stylinghjälp tack! Haha.

  3. ja det var det verkligen…hoppas vi kan få till nån date i år.

    det är helt ok med mig..rastlös blandat med lite trött med tusen saker jag vill göra men lite pengar saknas för att genomföra allt ..typ..
    haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *