Recension: True Perfection från Oriflame!

Recension: True Perfection från Oriflame!

Om produkterna:

True Perfection Perfecting Day Moisturiser – en lättare dagkräm som ska återfukta hyn i 24h samt göra den mjuk, smidig och ge en fin lyster samt förhindra tecken på åldrande.

True Perfection Renewing Night Care – Närande nattcreme som förnyar hyn under natten, förhindrar tecken på åldrande och förbättrar hudtonen, förbättrar hudstrukturen och ger en slätare, mjukare hy.

True Perfection Miracle Perfecting Serum – Kraftfullt serum som vitaliserar stressad, trött hy på direkten, jämnar ut hudtonen och förbättrar lystern &  minskar synliga trötthetstecken.

True Perfection Refreshing Eye Illuminator – Återfuktande ögoncreme med svalkande applikator som fräschar upp trötta ögon och motverkar mörka ringar, svullnad och de första uttryckslinjerna.

Priserna på produkterna ligger mellan 139sek – 209sek i skrivande stund och ni kan läsa mer om produkterna här hos oriflame.se 

Min åsikt om produkterna:
Alltså ni vet när man provar något och tänker ”ja men produkten kanske upplevs bättre med tiden” och fortsätter prova produkten i hopp om att man ska få sig en åsikt. Men alltså True Perfection serien från Oriflame är en serie som verkligen hamnar mellan stolarna. Den är varken wow eller blä utan bara det där tråkiga ”okej”. Alltså en typisk produktserie som blir extremt tråkiga att recensera utan känns mer som ett axelryck.

Så, okej produkter men inte så mycket mer. Dagkrämen tycker jag lever upp till förväntningarna angående att återfukta hela dagen men lyster är inget jag lägger märke till. Nattkrämen når absolut inte ända fram, kan inte påstå att jag upplever det som att min hy blir så mycket mer än okej återfuktad. Serumet känner jag att det funkar men jag ser inte direkt några mindre trötthetstecken eller mer lyster av detta heller på mig. Ögoncremen har ju en metallapplikator som innebär att den är jätteskön att använda om man är lite trött eller om ögonen är lite svullna men mina mörka ringar är kvar och linjerna tydliga än runt ögonen ;)

Så återfuktande – ja det tycker jag. Utför alla dessa mirakel som dom ska sägas göra – njaaaaah…inte på mig.

Så, okej men inte mer.

2 svar på ”Recension: True Perfection från Oriflame!

    1. Ja jag blev då ingen ”True Perfection” med dessa tyvärr och jag har banne mig använt dom länge så gav dom en rejäl chans! ;) Men då är det inte bara jag i alla fall då :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *