Recension: UNE Eyes Only – Vilken blev min favorit?

Recension: UNE Eyes Only – Vilken blev min favorit?

UNE Mascaror

UNE Eyes Only – Vilken blev min favorit?

Nu har jag testat klart dessa fyra mascaror från UNE och tänkte ge er recensioner samt visa vilken som blev min favorit!

UNE GREEN PRIDE

UNE GREEN PRIDE ULTRA BLACK VOLUME MASCARA

En mascara som ska ge 14 gånger mer volym. En blandning av 2 naturliga vaxer och naturligt sheasmör ger en krämig konsistens som är väldigt lätt att applicera och som täcker och ger volym åt fransarna. 179sek för 9ml

UNE Green Pride

Une Green Pride är den mascaran som jag gillar minst av dessa fyra. Ge 14 gånger mer volym? Måste jag applicera mascaran 14 gånger tro? Ger inte alls den volym som utlovas! Är inte riktigt överens med applikatorn heller. Hållbarheten är dock bra och en sitter på plats hela dagen utan att kladda eller smula! Men resultatet på fransarna, mjäh…inget som är värt 179sek!

UNE 3 IN 1 MASCARA

UNE 3 IN 1 MASCARA

Ska ge volym, längd samt böjda och separerade fransar. Piggborsten ska fånga upp även de allra minsta fransarna. Innehåller naturligt bivax, carnauba vax och sheasmör, som är skonsamma mot fransarna och håller dem mjuka. Ska hålla i 16 timmar. 179sek för 10ml.

UNE 3 IN 1 MASCARA

Tycker att UNE 3 in 1 Mascara mascaran lovar mer än vad en håller! Volym, längd samt böjda och separerade fransar? Nja. Den ger fransarna mer längd men precis som med Une Green Pride så känner jag att jag saknar den där volymen som jag vill åt. Dessutom så vill många fransar klumpa ihop sig trots att jag tycker att denna typen av borstar brukar vara bäst till separerade fransar! En ok mascara med bra hållbarhet men tycker inte den lever upp till mina förväntningar.

UNE EYES ONLY VOLUME MASCARA

UNE EYES ONLY VOLUME MASCARA

Ska ge intensiv nyans,volym & öppna upp ögonen så att dom ser större och djupare ut samt hålla upp till 16 timmar! Den har en ”a Vinci” ovalformad borste som ger bra definition, fyller på och skulpterar ögonfransarna. 179sek för 10ml

UNE EYES ONLY VOLUME MASCARA

Une Eyes Only Volume Mascara ger ett snarlikt resultat som UNE 3 in 1 Mascara ger tycker jag men denna var enklare att använda, ger mer separerade fransar då borsten var lite enklare att arbeta med för mig, det trodde jag inte när jag såg hur borsten såg ut!

UNE VOLUME LINER MASCARA

UNE VOLUME LINER MASCARA

Ska ge ögat en öppen blick genom att markera en eyeliner vid fransroten direkt vid applicering. 100% naturlig formula. En mascara som utöver eyelinereffekt ger volym, längd och ska sitta i 16 timmar. Lätt att tvätta bort! Därefter vänd och separera fransarna med hjälp av den längre delen på borsten, som ger längd och volym från rot till franstip. 179sek för 10ml

UNE VOLUME LINER MASCARA

Une Volume Liner Mascara är favoriten bland dessa fyra!

Det är den som jag känner ger det den lovar: volym, längd, enkel att tvätta bort, sitter hela dagen utan att kladda! En antydan till fransmarkering ger den även automatiskt vid användandet med borsten! Ska man köpa någon av dessa fyra så är det denna jag tycker man ska satsa på!

Une-mascaror

Satt ihop bilderna ska kunna jämföra resultaten! Den jag gillat minst är överst och en som är favoriten är den som är längst ned! Skaplig skillnad på resultatet mellan dessa och jag föredrar helt klart den som ger mer volym! Lite olika vitbalans i bilderna men det får ni leva med ;)

UNE hittar ni hos tex Kicks.se, Åhléns, Lyko.se eller eleven.se (annonslänkar)

2 svar på ”Recension: UNE Eyes Only – Vilken blev min favorit?

  1. Sjukt roligt inlägg, älskar denna typen av jämförelser! Mer sånt om det går :D Keep up the good work :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *