Recension: Vichy Antiperspirant 72h

Recension: Vichy Antiperspirant 72h

Om produkten: Supereffektiv och svettkontrollerande antiperspirant med effekt upp till 72 timmar. Snabbtorkande. Utan alkohol och parabener. Parfymerad. Även till känslig hud. Hypoallergen. Kan även användas på händer och fötter. Passar både till kvinnor och män. 119kr på apoteket.

Min åsikt om produkten: Eftersom jag testat den gröna versionen som ska hålla i upp emot 48h så var förväntningarna på denna skyhöga! Men jag måste säga att jag hellre köper den gröna än denna röda av den enkla anledningen att den gröna luktar mycket godare och dom känns lika effektiva på mig. Nu har jag aldrig testat denna i 72h (prövade inte den gröna i 48h heller så) eftersom jag duschar dagligen men denna är riktigt bra! Spelar ingen roll hur svettig jag känner mig så håller den vad den lovar! Denna luktar dock mer unisex än den gröna och det är därför jag gillar den gröna mer som känns lite mildare i doften! Dessa deodoranter från Vichy är verkligen mina favoriter! Denna är precis lika bra som den gröna men doftar lite annorlunda och jag kommer gå på doften och köra på den gröna ;)

Betyg: 5/5

5 svar på ”Recension: Vichy Antiperspirant 72h

  1. Hej jag undrar om du kunde tipsa om genomskilniga mascaror, alltså sånna som inte ger någon färg utan bara håller de på plats efter böjt de?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *