Recension: Weleda Citrus Deodorant.

Recension: Weleda Citrus Deodorant.

Om produkten: En mycket mild och hudvänlig deodorantspray som motverkar dålig lukt utan att störa kroppens naturliga funktioner. Äkta eteriska oljor från bland annat citrusolja ger en frisk och fräsch doft. Innehåller ej aluminiumklorid eller aluminiumklorhydrat. Innehållsdeklaration: Alkohol, vatten, äkta eteriska oljor, citrusolja. Information från familjeapoteket.se där den kostar 129kr

Min åsikt om produkten: Nu har jag haft denna här hemma i cirka 1 månad och känner att det är dags för en recension! Detta är en deodorant i sprayform, den första av denna typen jag någonsin testat! Fungerar utan problem att spraya på så länge man kontrollerar vilket håll man har hålet åt ;) hehe!

Den har en väldigt stark citrus doft precis när man sprayar på sig denna men den doften försvinner relativt snabbt! Efter ett tag så doftar den inte citrus alls. Jag tycker doften försvinner alltför snabbt! Om jag tränar så stinker jag inte men jag tycker inte deon gör sitt jobb doftmässigt utan man börjar lukta lite mindre gott under armarna ;)

När jag tränar blir jag ju såklart svettig, denna håller mig inte torr och när jag väl torkar så blir det lite obehagligt i armhålan, nästan lite ”klibbigt”. Det känns att jag har en massa produkt som typ ”kladdar”…Svårt att förklara hur jag upplever det känner jag..

När jag applicerade denna efter att ha rakat mig under armarna så sved det till men det gick över snabbt men ändå, ingen skön känsla av något som ska vara ”hudvänligt”. Jag tror det är den riktigt starka doften i början som gör att det svider till!

Detta är den andra naturliga deon jag testar, den andra var från rosenserien, och även denna naturliga deo går inte hem hos mig. Det är ingenting jag kommer köpa då den inte håller lukt borta och den håller inte en hel jobbdag utan jag börjar känna mig ofräsch om jag har det stressigt på jobbet. Det ska en deo palla enligt mig!

Inget framtida köp för mig alltså!

7 svar på ”Recension: Weleda Citrus Deodorant.

  1. Håller med Delinda, de håller ju inte varken svett eller lukt borta oftast men jag hoppades ju att den här skulle hålla. Trist.

  2. Nu kanske naturdeo är vad du är ute efter, men den bästa deon jag provat än så länge är ACO Sense&Care apricot&almondoil.

    Luktar trevligt och gör sitt jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *