red velvet och stoplight red.

red velvet och stoplight red.

Om produkten: Mega Last Lip Color från Wet n Wild håller i fyra timmar och ge en matt crèmenyans som är färdigt med bara ett drag. Glider lätt över läpparna och ger en fin kulör som inte kladdar eller blöder. Gjort av återfuktande hudprodukter som vårdar dina läppar. Ger en mjuk och härlig känsla med hjälp av plantextrakt, vitamin a och e samt koenzym Q10. 3,3 g – Nelly.

Det har väl inte undgått någon att jag älskar att ha röda läppar? ;) Och när jag läser något som ”ger en fin kulör som inte kladdar eller blöder” (blöder=rinner ut) från ett riktigt budgetmärke som Wet n Wild så känner jag att jag verkligen måste testa, jag ser det nästan som en utmaning ;) För 59kr så kommer ett av dessa trilla ner i min nästa beställning. Ni hittar dom här.

Ett svar på ”red velvet och stoplight red.

  1. Lärde mig det uttrycket för ett tag sedan. Hade ingen aning om vad personen talade om när hon sade att läppstiftet inte blöder. Haha det är väl klart att ett läppstift inte blöder… skojar bara ;) Hon förklarade sedan presic som du att det inte rinner ut.

    Är rätt så ny på att använda läppstift, och har aldrig märkt av att ett läppstift kan rinna ut, det stannar där jag har applicerat det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *