Rencension: Max Factor Wild Mega Volume Mascara!

Rencension: Max Factor Wild Mega Volume Mascara!

Wild Mega Volume Mascara från Max Factor ska ge ”snudd på chokerande volym” (upp till 3 gånger mer volym) och svärta tack vare dess Amplifier-borste! (Bara jag som typ say whaaaat till ordet Amplifier? Det är det engelska ordet för förstärkare som oftast används i samband med musikanläggningar men jag vet inte riktigt hur det ska översättas i detta samband faktiskt..) Borsten är uppbyggd av ihåliga flexifibrer vilket ska skapa en depåfunktion så att mer av själva formulan är laddad på borstens figurformade design från start! Låter som en avancerad mascara detta…;)

Även om mascarabeskrivningen i alla fall gjorde mig snurrig så blev det lite kärlek vid första ögonkastet med WMVM! Med noll förväntningar så kände jag på en gång att…fan den här är ju heeeelt okej! Den klumpar inte, den smälter inte och fastnar på ögonlocken åt mig, den är enkel att tvätta bort, borsten är enkel att jobba med, den ger bra svärta, bra längd och faktiskt en helt ok volym! Dessutom så kommer den enbart kosta 145sek när den släpps vilket helt klart är ett överkomligt pris!

Betyg: 5/5
Köpa: Helt klart, funkar kanon på mina fransar!
Släpps: v.28 hos Åhlens och v.33 i övriga butiker 2013.

4 svar på ”Rencension: Max Factor Wild Mega Volume Mascara!

  1. Oh va nice! Jag som behöver en ny mascara badly! Ska prova denna. Den jag har nu är tamejfan det sämsta jag provat ever haha. Någon Maybelline som för förvisso är okey att jobba med men när man ska ta bort den så går den att få bort från fransarna. Men detta för att hamna på huden där den fan sitter hårdare än en tatuering. Får tvätta mig runt ögonen med allt från tvål till oljebaserad ögonmakeupborttagning för att ändå få lägga mig med en svag skugga runt ögonen hahaha >_< Kram påre!

    -Angi

    1. Svar till Angelica: Gah att hitta en mascara man gillar är klurigt! Helst om man är som mig och ständigt tror att det kan finnas någon som är bättre! haha! :D Men denna gillar jag riktigt mycket, funkar kanon på mina fransar och bra pris! :) Blir lite nyfiken på vad det är för mascara du haft? Lär klurigt att den fastnar sådär på huden, haha!

  2. åh jag älskar att den äntligen kommer till Sverige! Har i några månader nu beställt (nästan) exakt samma mascara (flamed out) från systerbolaget Covergirl! Kan knappt vänta tills jag kan få händerna på Max Factors version!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *