Reserol Collagen Drink

Reserol Collagen Drink

Reserol har lanserat Collagen Drink och jag ska testa första nu i skrivande stund!

Det här inlägget innehåller annonslänkar och produkten är ett pressprov.

Varför ska man ta Reserol Collagen Drink?
Denna produkten är främst för oss 30+ eftersom halten kollagen i huden minskar när vi åldras. Det leder till rynkor, mindre elasticitet, sämre hår- och nagelkvalitet. Så vill man stärka upp huden och bibehålla en fin hy är kollagen ett perfekt kosttillskott.

Printscreen från Reserol.se som beskriver innehållet.

Reserol Collagen Drink har en smak av äpple och en shot är på 60ml. Jag ska dricka min första här och nu. Så om ni väntar lite så ska jag smaka. Haha ;) Ja, den smakar lite surt äpple! Apple sourz. Helt ok!

En förpackning innehåller 12 shots på 60ml var och kostar 349sek. Så för att få tillräckligt många shots så det räcker 1 månad behöver man köpa 3 förpackningar. Så det här är ett kosttillskott som jag inte kommer ha råd att köpa igen. Jag tjänar inte tillräckligt bra :P

Jag tror tyvärr inte att jag kommer märka tillräckligt mycket skillnad på bara 12 shots för att kunna ge er en rättvis recension. Jag ska ta mina 12 shots kommande dagar och märker jag av WOW så återkommer jag men jag tror 12 dagar är för kort tid. Är det någon av er som har testat Reserol Collagen Drink en längre period? Länka gärna era recensioner eller berätta om era åsikter bland kommentarerna ♥

Det här inlägget innehåller annonslänkar och produkten är ett pressprov.

2 svar på ”Reserol Collagen Drink

  1. Hej, hoppas någon ser detta, jag har köpt men bäst-före-datum datumet är bara 1 månad framåt och jag undrar om bäst-före-datum datumet brukar vara så nära inpå eller om jag fått en produkt som börja bli gammal. Minns du hur dina var?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *