Resfeber!

Resfeber!

Nu har min resfeber börjat komma. Tankar som "har jag verkligen fickpengar så det räcker?!", "Vad ska jag packa med mig?!", "Ska jag ta med mer kläder än vad jag tänkt eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer kunna shoppa där?!?" och en mänga andra "roliga" frågor surrar i mitt huvud. Att jag nu norpar av mina sista sparpengar känns ju sååådääääär alltså. Men jag vet att det kommer vara värt det, som fan. Det är sånt här jag vill göra i mitt liv. Resa och uppleva saker.

Imorgon eller på tisdag så måste jag komma ihåg att köpa trevis och vätskeersättning! Och jag måste verkligen gå igenom garderoben och kolla vad jag vill ha med mig i klädväg.

Vad är det jag ska ha med mig egentligen?

Hujedamig! Kommer säkert glömma något som jag "måste" ha med mig. Och den här gången kommer jag inte kunna vända om för att hämta det!

Resfeber ab!

13 svar på ”Resfeber!

 1. skriv ner en lista på vad du ska ha med och så fort du kommer på något nytt så lägg till den på listan. så kanske det blir lättare. kramar.

 2. Att packa är ju inte lätt man tar ju oftast med sig alldeles för mycket.Skulle nog satsa på att ta med mindre grjer och handla där.

 3. Det är verkligen inte lång tid kvar..
  Fy vad underbart härligt du kommer att få det där!
  Kommer du att slänga upp bilder här på bloggen eller nåt under tiden?
  Kram!

 4. Bättre att du har lite tomruymme i väskan eftersom du antagligen lär shoppa en del där borta, så du inte får övervikt på hemresan menar jag :)

  Kan tänka mig att du har resfeber, skulle jag också ha som fasen! Men knasar det sig med cash får du ringa så kanske jag kan låna ut o sätta över ;)

  Pussa massa

 5. Förresten bakgrunderna hittar jag när jag googlar. Den på mor & fars blogg sökte jag på ”brown” bara tror jag och den på min testblogg skrev jag nog ”background”. Googla på tapet, bakgrund och färgerna (+ på engelska också) så ska du nog hitta nåt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *