Rödhårig eller Brunett?

Rödhårig eller Brunett?

Har lite beslutsångest om jag ska färga håret rött igen eller om jag ska återgå till att bli brunett? Det var nog dags att färga håret för länge sen nämligen så känner att jag måste fixa det i helgen ;) Vad tycker ni? Slänga i lite rött en gång till eller inte?

44 svar på ”Rödhårig eller Brunett?

 1. Jag tycker att du ska gå tillbaka till brunt. Det är något speciellt som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Haha, flummig kommentar men jag tror på brunt i alla fall! :)

 2. brunettes have more fun!!
  du kan kombinera mer som brunett, det klär dig bättre.
  även om rött också klär dig bra, men brunt vinner med en hårsmån(!!)

 3. Haha vad sjukt! Exakt sådär tänkte jag igår! Tänkte att jag skulle fixa håret till helgen nu när det är M&M, men kunde inte bestämma om jag skulle behålla det röda eller bli brunett igen. Men det blev faktiskt rött och jag tycker du är jättesnygg i rött hår. :)

 4. Är ny läsare på din blogg och undrar vad du använder för hårvårds produkter ??
  Vilket schampo, balsam & inpackning etc ? Du har väldigt fint hår därav frågan :)

 5. Tycker att du passar i både, men tycker nog brunt är snäppet snyggare ;)

 6. Tack för svar :)
  Har du provat (eller du kanske använder redan) denna produkten från john frieda :
  John Frieda Frizz-Ease Miraculous Recovery strengthening creme masque?
  Har du någon favorit inpackning ?? nån du tycker är bra och som du kanske vill tipsa om?

 7. Vet du om Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque finns att köpa på t.ex. kicks,åhlens eller liknande … eller den finns bara att köpa hos eleven.se ??

 8. Hej… Älskar ditt röda hår. Tänkte bara tipsa om de röda färgerna av Multi Cream. Sitter bra och är billiga. Använder just nu den intensiv röda. Första omgången gick ur ganska fort men hade vitblont hår när jag lade i den så antagligen därför. Ha en bra dag!

 9. Oj, svårt val. Håller med om att dina ögon maxas i det bruna, men älskar det röda. Är ju själv rödtopp med hjälp av för mej bästa billigaste hennan i krämform på flaska från iHerb, Surya. Vanligt röda färger går ju ur så fort iaf på mej. Så varsågod det var mina råd haha..ingenting, kan inte välja. Tror du är lika fin i grönt;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *