Roligast på hela kvällen.

Roligast på hela kvällen.


(Tess bilder)

Innan blog awards så var vi ett gäng som möttes upp på hotell Anglais. Jag, Anna, Anna, Linda & Emelie syns i bild :) Jag & Tess var tyvärr lite sena så vi hann inte mingla så mycket på hotellet :/

Jag, Anna, Tess & Anna :)


(Nu vet jag inte riktigt vems bild detta är?)

Anledningen till varför vi inte hann mingla på hotellet speciellt längre stavas: LIMO. Tess, Jennie, Elin, Josie (som fixat allt – tack babe!), Maria, Emelie, Maya & Jag framför limon från Bel air limousine.

In da limo! Jenne, Josie, Emelie, Elin & Maria! :)


(Jennies bilder kommer härefter.)

Maya, Jag & Tess satt längst bak i limon och agerade alkisar(?) haha ;) Det var en riktig skrattfest i limon verkligen. Jag hade kunnat sitta kvar där hela kvällen haha ;D

Det här är strax innan vi ska gå ur limon.

Underbara tjejer verkligen och den där limo turen var verkligen rolig! H*lvete vad jag skrattade alltså!

Kommer mer biler och åsikter om blog awards senare!

17 svar på ”Roligast på hela kvällen.

  1. Ah alla var superfina ju! Ja, det var kul, iaf på efterfesten, där blev det ju lite fart i festen :P vart tog ni vägen sen för ni försvann ganska tidigt från Hells va?

  2. Riktigt tjusiga bilder och din klänning…helt underbart vacker! :) Du passade verkligen i den. :)

    svar: Men ändå. :) Även om du kanske inte har så stor blogg som alla de andra blogg-jättarna, så tycker jag ändå att du kunde ha vunnit. :) Du är trevlig, svarar på kommentarer och så vidare.:)

    Hoppas att du hade ett trevligt tillfälle ändå! :D

  3. Har sagt det innan, men måste säga det igen.. Du är GRYMT söt, verklige. =) Set många bilder på alla olika bloggar från VR kvällen super söt du var, och jätte fin klänning. =) Fast nästan alla hade så fina klänningar den kvällen såg jag.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *