rösta och delta!

rösta och delta!

Visst låter det smarremums med pineapple, passion och guanabana? :) yes it does! så jag tycker ni mina söta läsare ska klicka in er HÄR och rösta på mitt bidrag :) Jag vinner nog inte hela tävlingen MEN man kan vinna ett bonuspris som är: massvis med läkeroltuggummin! hello…ge mig?! ;)

Så klicka nu snällt HÄR och rösta på mig och sen tycker jag såklart att ni också ska delta, första priset är ju trots allt 100.000kr!!!! :D

Tack till alla som röstar – jag bjuder på läkerol sen då?! ;) haha

7 svar på ”rösta och delta!

 1. Okey, såg att du hade svarat på Stephanies blogg. Fast svaret syns till alla på bloggen,vill du att jag ska be Stephanie att dölja dina svar. Du kanske inte vill att svaren ska synas? Eller så kanske du vill det ;)

  Kan ringa henne, hon är i Västerås just nu.

 2. Haha ja. Vi satt där och grät mot varandra axlar. Jag började skratta och försökte i all gråt få fram ”Guu.. Här sitter vi och gråter som två fjollor till en film.” Sedan bölade vi lite till, haha. Jättevacker film. Efteråt sa jag ”Vad fan skulle vi se en sån film för? Inte vill man gråta inte..” ^^

  Och jag ser fram emot att få massa tuggummi. Post eller IRL, kvittar för min del. Jag är girig så ge mig bara. ;D

 3. Ja, enligt mig så är det snökaos så fort det snöar lite för jag är så trött på vintern nu! hehe. Men det blåser upp rätt hårda vindar lite då och då.

  Okej, ja det är ju ingen mening att vara kvar om det inte blev som man trodde. Ja får hoppas du får med dig alltihopa nu och inte mister nå mer än vad du redan har gjort.

  Hur gick det att jobba då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *