[ Rumpfotograf. ]

[ Rumpfotograf. ]

Vad tycker ni om min karriär som rumpfotograf? Jag hade nog blivit en jäkligt bra sådan, humlan ville likasom inte visa någon annan del för mig när jag skulle fota honom.

20 svar på ”[ Rumpfotograf. ]

 1. hhahaaha sköning:) manliga rumpor fota manliga rumpir;)hahaaja jobb jobb jobb…vill också sthlm men vettifan om det funkar…kasss..men har två veckors semester i år, det e ju typ huuuuuuuur mycket som helst;)haha..åh jag vill hem nu.tycker du jag ska smita?;)

 2. a men de e ju soft..ååå snart lunch nu:) vet inte vad magen klarar av bara..ås så surt…

 3. nje..de e lite sugigt…men du länker som du skriver på bloggadress funkar inte bara så att du vet!:)

 4. Tack, jag kommer inte in på din sida genom den länken du lämnar:S ser ut precis lika.

  Får lov att gå genom en annan sida.

  Hittat någon barnvagn än då?

 5. hehe, kanske något att satsa på, rumpfotograf! Du har ju skrivit att du ska införskaffa dig en systemkamera så varför inte fylla minneskortet me rumpor? ;)

  Ha en fin dag!

 6. Jo sitter fortfarande med beslutsångesten upp till öronen =S Jo väldigt bra vinkel. Mycket skickligt faktiskt, haha =D Jo det är bara bra, men lite sol hade inte skadat. sj då? =)

 7. Typiskt, typiskt.. =S jag kan hoppas på sol till söndag. Sen är det jobb för min del också. Känns inte som att sommaren har kommit igång än =P Men man får hålla tummarna!

 8. Jo det var varmt en vecka här också.. men nog ska sommaren va längre än så =D hoppas jag… det måste vara fint på midsommar åtminstone =) Jag jobbar extra på synsam här i luleå så då blir det att jobba där litegrann i sommar =) sj?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *