Så här applicerar du Isadoras Instant Spray-On Bronzer.

Så här applicerar du Isadoras Instant Spray-On Bronzer.

Med Isadoras Instant Sparay-On Bronzer så blir du snabbt och enkelt solbrun! Den ska ha en ultralätt formulering och på några sekunder ge en perfekt airbrush effekt och en fräsch solkysst look! En nyans ska passa alla hudtoner.

Hur använder man Instant Spray-On Bronzer? Man börjar med att skaka flaskan! Sedan ska man spraya direkt på ansiktet i en jämn cirkelformad rörelse, viktigt att hålla flaskan på cirka 20-30 cm avstånd! eller spraya ut lite foundation i handen och applicera med fingertopparna alternativt jämna till med en makeup svamp! Man får nog testa sig fram och se vad man är mest bekväm med! Tänk på att hålla håret borta från ansiktet när du applicerar samt att inte andas in produkten! Självklart ska ni även undvika att spraya på kläder eller andra textiler! :)

Jag har själv inte testat denna så jag vet inte hur Isadoras Spray-On Bronzer ser ut riktigt men med google så hittar man det mesta! ;) I detta blogginlägget så visar Sucy hur hon ser ut innan Isadoras Bronzer samt med den. Tycker den verkar ge ett riktigt fint resultat! :)

Hoppas detta gav svar på din fråga Sandra! :)

Isadora Instant Spray-On Bronzer kostar cirka 135kr.

3 svar på ”Så här applicerar du Isadoras Instant Spray-On Bronzer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *