Så här ser det ut när Graffiti top nail torkar!

Så här ser det ut när Graffiti top nail torkar!

Så här ser det ut när Graffiti Nail Top torkar, coolt va? Senare idag drar jag någon som får ett svart Graffiti Nail Top hemskickat så glöm inte bort att kommentera i det här inlägget om du också vill ha chansen! Tyvärr så klarar inte min lilla kompaktkamera av att jag kommer för nära linsen så då blir det lite suddigt men ni ser iaf hur det torkar ;) Klippet finns här också utifall att youtube får för sig att krångla.

14 svar på ”Så här ser det ut när Graffiti top nail torkar!

  1. Att det kan vara så spännande att se på när nagellack torkar.. och du, ännu en bekräftelse på varför jag kallar dig för nagellackprinsessan :)

  2. Har velat testa det länge, men vart lite osäker på om det verkligen fungerat… ser riktigt häftigt ut, man skulle kunna göra många roliga saker med ett sånt lack :D

  3. Mycket långsammare än det där billigare krackelerande lacket, vilket jag tycker att är bra, då hinner man ju lacka naglarna ordentligt innan det börjar krackelera! :P

    1. Svar: Målar du ett tunt lager så torkar det fortare, som du ser så lägger jag ett ganska så tjockt lager :) Då tar det lite längre tid :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *