Så här ser det ut.

Så här ser det ut.

Jonas frågade mig om jag någonsin fått  några biljetter från GratisBio. Så här ser det ut på min gratisbio. Jag har 1802 poäng just nu och kan alltså om jag vill beställa hem 4:a biobiljetter.

Jag kan även använda mina poäng till att beställa hem ett presenkort på 500:- om jag så önskar :) Jag tänker dock vänta tills jag har 2000 poäng och får ett presentkort för 700 :)

När jag sedan har beställt antingen biobiljetter eller presentkort för mina poäng så nollställs dom och man får samla fler poäng genom att ex. värva andra eller beställa genom GratisBio när man ändå tänkt shoppa online eller trycka på poäng länkar.

Jag tjänar poäng genom att NI blir medlemmar på min länk (tack till er som registrerat er genom min länk), och jag beställer alltid saker  genom Gratisbio när jag ska shoppa online! Sist beställde jag lite trosor från Nelly och då fick jag automatiskt 53 poäng på Gratisbio :)

Väldigt enkelt att tjäna poäng med andra ord. Undrar ni något mer? :)

12 svar på ”Så här ser det ut.

 1. Jodå bra med mig med=) Haha okej, jag skall försöka göra det i fortsättningen=) Nu var det Gina både linne och kjol, haha. Puss

 2. Jag är en mat och bak-person, så är det bara. Har alltid varit. Beror mycket på att jag fick laga min egen mat ganska tidigt.

 3. Väldigt enkelt att samla päng där. Blev stödmedlem hos WSPA och vips fick jag 960 poäng. Snart är det dags att beställa presentkort =D

 4. Japp jag undrar om du fick dina poäng på en gång för tävlingarna du var med i?

  Jag har nämligen varit med i x antal under en veckas tid och inte fått poäng för dessa än.

  Dock har jag fått poäng för en massa annat så det är bara tävlingar/undersökningar som inte vill ge ifrån sig poängen.

 5. Eftersom jag nu var schysst och gav dig några extrapoäng måste jag fråga lite =)

  Har nu reggat mig på gratisbio och är det så himla simpelt som att om jag, säg vill beställa från Ellos, bara klickar på länken till Ellos shop som finns på gratisbio, sedan via den loggar in mig med mitt användarkonto på ellos sida och shoppar och sedan efter ett par veckor får jag en viss procent av köpets total som poäng på gratisbio???

  Är det inte svårare än så?

  Kan man fortfarande utnyttja ev. rabatter och skit man har som kund på t.ex. Ellos fast man går in via gratisbio???

  Tacksam för lite svar.

 6. Du hade rätt.

  Jag mailade sent igår (inatt) och talade om att jag inte fått poängen. Idag fm fick jag svar att jag skulle maila tillbaka antal poäng jag inte fått. En minut senare hade jag fått mina poäng :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *