Så otroligt typiskt.

Så otroligt typiskt.

Jag är ledig hela eftermiddagen och jag känner mig lite lätt nedstämd. Är det inte fukking great? Ska se till att äta lite så kanske det känns bättre sen.

Tjoflöjt!

19 svar på ”Så otroligt typiskt.

 1. Hej :)

  Jag måste bara säga att din blogg är super snygg och har massda roliga funktioner och saker man kan tryckan på sm jag inte hade den blekaste aning om att man kunde göra:)

  Fast iof så kan jag inte ens designa min blogg något överhuvudtaget för jag förstår inte hur man gör :p och sen såg jag precis att det är en hemsida du har inte blogg :p

  Du är oxå förresten väldigt fin på dina bilder :)

  /* Frida

 2. merediths ord till derek i grey's (syftar på bilden och orden pick me, choose me, love me) ha :) hoppas du mår bättre snart. är också ganska ledsen och grät precis :( men man måste få ha sådana dagar också i guess.

 3. Usch då. får verkligen hoppas att du fick upp humöret lite sen… särskilt när vädret är fint, om ni har det där me?

  Har du povat och beställa från gojane nån gång? Vi ska försöka beställa ni i aug och se hur det fungerar. Beställde från howcool, men det blev så dyrt med frakt, men gojane beräknar på ett anat sätt så hoppas det blir aningen billigare. där är ju kopiöst billigt där inne=)

  Nee, inte så många tjejer kör lastbil, men vi blir fler och fler. Kör helsingborg – stockholm två turer i veckan så det är skönt=)

 4. Gjorde du?? Men gu va snällt :) Jag kan också bli nedstämd hux flux rätt som det är..vet ej varför…tänker för mycket tror jag, haha

 5. Nyss hittat hit, tjusig blogg och verkligen vackra bilder! Fortsatt läsning för min del tror jag! Ha en fin dag och hoppas humöret känns bättre! //Marie

 6. Jag hittade alla mina gamla My Little Pony hästar idag när jag gick igenom förrådet… tänkte lite på dig då :P

 7. Kolla in min nya gissa kändisen teckning och om du själv vill bli avmålad är det bara att kontakta mig :)

  Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *