Så trött på att behöva borsta håret i hundra år, jag är snart flintskallig!

Så trött på att behöva borsta håret i hundra år, jag är snart flintskallig!

Åh vad jag har varit irriterad ikväll! Trots inpackning och balsam i topparna efter det så var mitt hår som en gigantisk risbuske! Vilket mitt hår oftast är…jag har verkligen inte hittat någon wow produkt ännu som verkar råda bot på mitt torra trassel! Jag är så frustrerad angående detta så hälften vore nog!

Idag har jag beställt hem lite kosttillskott som ska vara bra för håret samt plockat fram Elvital Extraordinary oil från loreal som jag fått i ett pressutskick. Efter att jag borstat håret i hundra år och troligtvis slitit av allt för många hårstrån så blev det äntligen silkeslent så då dränkte (ja dränkte!) jag håret med oljan och sedan flätade det. Ingen aning om det är bra att ta mer olja än vad som står men jag kände att mitt hår nog vill suga i sig ganska mycket..vi får se om det hjälper ;)

Den här håroljan ska passa alla hårtyper, innehåller 6 blomsterextrakter (tyckte väl den luktade gott!) och oljan har en absorberande textur som omedelbart tränger in i håret, ger näring och perfekt vård. Åh så jag hoppas att detta stämmer! I need it! Den kostar dessutom bara 115kr så det hade ju varit lite för bra för att vara sant om en budgetprodukt kunde rädda mitt hår! Finns hos eleven.se och kicks.se bland annat.

Jag återkommer med en recension så snart jag hunnit testa denna några gånger, håll tummarna nu för mitt stackars hår!

9 svar på ”Så trött på att behöva borsta håret i hundra år, jag är snart flintskallig!

 1. Men testa att dränka in håret i Waterclouds hårinpackning vi fick i goodiebagsen, fläta håret och sov med det.

 2. Vill inte vara en viktigpetter, men såg att den där oljan innehåller någon form av alkohol, och det känns som att det ringer varningsklockor för uttorkning på engång hos mig då.. Dessutom innehåller den nån silikon (först på innehållsförteckningen dessutom) och det lägger sig bara utanpå håret och hindrar att håret ska ta åt sig av annat. Silikoner är även svåra att tvätta bort från håret, utan behöver oftast schampo med sulfater i för att försvinna. Sulfater har jag för mig torkar ut. Onda cirklar. Men hoppas ditt hår känns bättre idag ändå.. Personligen har klippning varit det bästa när mitt hår varit trassligt och torrt.. :/
  Åhhh vad håret är jobbigt och sån stor del av ens liv!

  1. svar till maria: Det sjuka är att mitt hår verkar trivas med silikoner :P Det går att borsta när jag använder såna produkter och annars är det rättså hopplöst..
   Jag kan inte riktigt klippa mig heller för delen som är värst är bak på huvudet så funderar på att köpa nytt örngott…det ska tydligen fungera bättre med siden/silke på örngottet :P

  1. Svar till wooltiti: Men jag vill helst inte klippa av mig håret :P Redan klippt någon deci men det hjälper inte mot det torra direkt..haha :D

 3. Har du testat kokosolja? Då och då dränker jag mitt hår i kokosolja minst en timme innan jag duschar, tvättar håret som vanlig och sen efteråt är håret supermjukt och glansigt! Jag har vanligtvis ganska frissigt hår, men efter att jag har börjat använda oljor till håret har det minskat en hel del, för mig iallafall.

 4. Köp näringssprayen från fully! Tycker den är riktigt grym. Hade precis som du, att mitt hår JÄMT trasslade till sig till en stor boll i bakhuvudet, att det var torrt och frissigt. Sprayar alltid på i hårbotten och i längderna efter duschen. Det var min frisör som tipsade mig om det, hör runt med frisörerna där du bor om de har den? Annars vet jag att det går att köpa flaskan på deras hemsida. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *