Senaste plåtningen – för länge sen.

Senaste plåtningen – för länge sen.

Så fort sommarjobbet är slut så behöver verkligen jag ägna massvis med tid till att bygga upp min portfolio som makeupartist samt uppdatera min modellportfolio. Jag har inte modellat sedan mars, vilket är på tok för länge sedan. Jag ska väl dock erkänna att lusten inte riktigt funnits hos mig då jag känt mig ”tjock” på senaste med tanke på hur modellidealet ser ut – min kropp passar liksom inte riktigt in där egentligen ;)

men men. ska leta reda på lite fotografer som vill plåta med mig / göra samarbeten med mig som makeupartist och börja planera som en galning. har i alla fall en plåtning som modell i jönköping sista helgen i augusti och i september ska jag åka till spanien och plåtas av en fotograf, ser framemot det som f*n!

Nu ska jag kila till jobbet, bara två jobbdagar kvar till örebro nu! ;)

5 svar på ”Senaste plåtningen – för länge sen.

  1. Åh, Spanien och Thailand låter ju inte fel! Lyx! Kul att åka till Spanien och fota. Vem är fotografen? :D Men till thailand kommer du bara resa till utan modelljobb? Jag vill också till Thailand till vintern då jag fyller 25 i höst. Men får se om jag får tid och får med mig nån.

    Jo, det är väl rätt skönt att vara ”hemma hemma”. Detä r helt två olika världar. Bor mitt i centrala Oslo och sen kommer man hem till Dingtuna.. helt ute på landet. Men jag känner mig utvilad iaf :)

  2. Du är inte du dalkulla?! Det är bara att hojta om du behöver en försökskanin för sminkandet isåfall. Jag bor i Falun och älskar att vara försökskanin för sminköser och frisörer! Är inte rädd för nåt. heh. Som sagt, bara att hojta om du skulle behöva nån gång.
    Ha det så bra.

  3. vadå tjock? jag har samma problem där men seriöst size —-0 e inte snyggt.och idealen håller ju på att ändras nu..
    men har du kollat mb för att fota tpf det är jätte bra sätt att byg aupp portfoli som mua

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *