Sephora Bubble Bath & Shower Gel.

Sephora Bubble Bath & Shower Gel.

Denna fick jag med mig hem från Sephora invigningen och jag blev sååå glad när jag såg att det stod ”bubble bath” på denna! Yeeey tänkte jag men när jag väl skulla bada bubbelbad så uteblev glada tillrop! Jag tror tyvärr inte att Sephora och jag har samma syn på ”Bubble Bath” för det blir inga bubbles av denna och det lilla som blir försvinner på ett kick! Jag förstår inte vad dom menar med Bubble Bath ens en gång för en vanlig tvål hade gett mer bubblor..förvirrad tjej ;) Tyvärr en besvikelse för min del och doften ”Peony” faller mig inte i smaken, hade jag valt doft själv hade jag tagit en mer fruktig och antagligen blivit lite nöjd med den i alla fall ;)

Denna Shower Gel fanns i massvis med dofter i Sephorabutiken i Täby Köpcentrum och eftersom jag gillar flaskan så skulle jag kunna tänka mig denna som enbart shower gel i en annan doft! Som sagt, gillar förpackningen ;)

6 svar på ”Sephora Bubble Bath & Shower Gel.

 1. Hej snygging! Jobbar faktiskt på Sephora och prövade denna fast i Caramelsmak för några dagar sedan.. för mig blev det massor av bubblor?? Kruxet är att man måste spruta in tvålen under kranen när man sätter på vattnet. Häller man det bara i vattnet blir det inte inte bubbligt alls :( Prova att förstärka med fizzycubs också, de kostar 10kr och jag är lite kär i dem :)

  Men nu har jag en fråga! Vi har ju two faced hos oss och jag undrar om du gillar deras foundation mer än ever lasting oriflame? Jag tänkte satsa på forever från Dior som jag vet kicks ass men om du rekommenderar något annat så vore det kul att veta :) jag vill gärna ha skimmer i, är oriflame och twofaced matta i produkt? Kram

  1. Svar: Meeeen varför funkade det inte åt mig då tro? Jag blev såååååå besviken! Hahaha!

   Åh vilken svår fråga du kommer med…Ever lasting är ju mer prisvärd så sett. Dom har ungefär samma täckningsförmåga på mig och båda har bra hållbarhet med puder över. Ever Lasting har bekvämare flaska ;) Too faced känns dock lättare i konsistensen om du inte vill ha en för tung foundation!

   Jag upplever båda två som matta, men jag har också alltid puder över eftersom jag blir blank i t-zonen ;) Är lite dött lopp mellan dom..jag gillar båda två som f*n så det beror nog på hur mkt pengar man vill lägga för stunden :) Vad har du för nyans? Är du inte superblek som mig så har jag något prov på Ever Lasting jag kan skicka till dig om du vill :)

   Ursäkta mitt sjukt sena svar :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *