Ska jag åka? Ska jag inte åka?

Ska jag åka? Ska jag inte åka?

Ska jag åka till Göteborg idag eller inte? Det mina vänner är den stora frågan idag. Törs jag verkligen sätta mig i min den blåa faran (min bil)? För det är nog just vad den bilen är, en fara. Den har en tendens att inte starta titt som tätt och jag vill inte bli ståendes någonstans efter vägen ;) Been there done that så att säga ;) Men jag måste ju åka förr eller senare så varför vänta?

Jag kanske borde packa i en jäkla fart och sedan åka? Ska bara ringa pappa först och kolla så det verkligen är okej att jag tar bilen trots att den lever sitt egna liv ;)

13 svar på ”Ska jag åka? Ska jag inte åka?

  1. Haha bilar som lever sitt egna liv känner jag igen, hade en som jag döpte till den blå fittan, då kan du ana va problem jag hade haha.

  2. Har också tänkt tanken länge, men eftersom jag är ganska hundra på att det är något som inte hjälper med naturläkemedel eller ändrad kost så går jag till en riktig läkare först. Vill att de gör en ordentlig undersökning och går in o tittar, för är det som jag känner på mig så har jag väl ett sår i magsäcken.

  3. Det är min storasyster som ska gifta sig.. :) Mamma, hon har haft sitt på det torra de senaste 30 åren.. :)

    Jag slutade egentligen jobba kl 01.00, men blev lite sen.. Jobbar kväll i går och i dag. Inte så jättekul, men men..

  4. Nej det blev ingen intensivkurs i mora för oss ändå. Det blev så dyrt men boende. Vi hade tänkt gå på siljans trafikskola först.

    Men vi ändrade oss så vi drar till örebro där vi har gratis boende istället!

    Men tack för alla tips ändå!=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *