Ska ni köpa något under Black Week?

Ska ni köpa något under Black Week?

Alltså vilken HYSTERI det är i min inkorg just nu. Alla dessa mail om att man får ”förtur” till Black Week börjar gå till överdrift. Många av dessa reor är ju dessutom reor som pågår hela tiden så jag blir mest irriterad. Jag har inte sett något jag måste köpa i alla fall men ska kolla efter en ny ansiktsrengöring medan det är rabatt tänkte jag. Jag använder Budgie Nourishing Avocado Water Gel Cleanser just nu och den torkar ut min hy så förbaskat nämligen.

Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks.se

Några av de rengöringar jag kollar på:

Ursäkta att jag bara gjort skärmklipp men jag orkar inte försöka göra ett snygg blogginlägg så här på kvällskvisten. Jag hoppas mest någon av er orkar komma med input på vilken jag borde köpa.

Neal´s Yard Rejuvenating Frankincense Facial Wash har effektiva anti-age egenskaper (hey jag är 38 år gammal, ja tack) den ska återfukta och vitaliserar huden samt att den är rik på vitaminer och antioxidanter. Denna finns på Kronans Apotek och är en av dom billigare jag kikat på. Och 100ml känns som en bra storlek när jag inte vet om jag kommer gilla den eller inte.

Kicks kommer ha 25% rabatt på hudvård på tisdag så naturligtvis har jag även försökt kolla lite där.

Jag är så nyfiken på märket Medik8 överlag men det är sällan jag kostar på mig dyrare produkter. Lipid-Balance Cleansing Oil kommer kosta strax över 300sek trots rabatt och är på 100ml precis som den ovan. Jag är inne på att jag skulle vilja ha en cleansing oil nu i vinter med tanke på att jag lätt känner mig torr.

Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser är dubbelt så stor som den från Medik8 och den har bra många fler fina recensioner. Det är helt klart fler som testat denna så kanske ett säkrare kort? Det jobbiga med Black Week hos Kicks är att jag måste ha bestämt mig tills på tisdag alternativt tills på fredag när dom kör 25% rabatt på ALLT (utom ditten och datten, ni vet hur det är).

Någon som trillar in här som har testat någon av dessa? Tar gärna emot hjälp när det kommer till att ta ett beslut :)

Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *