Ska testa: Footner!

Ska testa: Footner!

Dom flesta har väl hört talas om BabyFoot och nu får dom konkurrens av Footner!

Det holländska fotvårdsmärket Footner har haft framgångar i Europa med sina exfolierande sockor så nu kommer dom till Sverige! Med dessa sockor så ska man få lena och mjuka fötter med enbart en timmes behandling! Hudförhårdnader, härsprickor och andra oönskade uppbyggnader av hud på fötterna ska försvinna med hjälp av dessa!

Footner Exfolating Socks är engångssockor som innehåller bla AHA-syror och mjölksyra. Ämnen som även förekommer i andra produkter inom hudkosmetik och hjälper till att sätta igång den naturliga processen att avlägsna död hud från den levande huden. De verksamma ingredienserna påverkar det protein som fungerar som ett lim mellan den friska och den föråldrade huden samtidigt som huden återfuktas och vårdas av ingredienser som aleo vera, kollagen och gurkextrakt.

Dessa engångssockor trär man på fötterna och låter dom verka i 60 minuter och efter 3-5 dagar så börjar effekten märkas genom att hudförhårdnader och död hud börjar lossna från fötterna. Detta är en process som pågår i ytterligare 7-10 dagar och efter cirka 2 veckor är fötterna mjuka och lena som babyfötter! Denna effekt ska vara i 2-3 månader.

Footner är granskad och godkänd av Apotekets egen kontrollinstans APL.

Ni kommer hitta Footer hos de flesta apotekskedjor runt om i Sverige för 239kr!

Gud vad jag ser framemot att testa Footner! Återkommer såklart med en recension av denna produkten så snart jag testat den :)

 

 

 

7 svar på ”Ska testa: Footner!

 1. Åh Footner tänkte jag också se till att prova! Är jättenyfiken på den, hoppas att den är så bra som den verkar :)

  Ha en skön dag!

 2. Ser fram emot att höra vad du tycker för jag själv är nyfiken på dessa :) Är grymt avundsjuk på min pojkvän som redan har jätte mjuka fötter (mina är dock inte så hemsk som man sett/hört att andras är… Men jag stör mig på det lilla :D

 3. Svar: Åh ja vardagslyx! Är så glad över att äntligen få bo i ett hus ^^,

  Ja fler sminkningar. Hur snygg är inte den senaste liksom? Inspo! :D

 4. Samma sak som BabyFot som funnit länge i Svergie och jag vet fungerar. (dessutom billigare än FootNer.)

  Exakt samma sak, samma ide och vad jag lästa på förpackningen här om dagen på apoteket exakt samma instruktioner.

  Kul att se om denna fungerar lika bra.
  //Emma

  1. Så mycket i pris skiljer det ju inte :) Skillnaden jag vet so far är väl att med babyfoot ska man sitta 2 timmar och med footner 1 :) Min behandling är inte riktigt klar än men snaet så :D Får vi se hur det blev :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *