Ska testas: Gliss Daily Oil Elixir.

Ska testas: Gliss Daily Oil Elixir.

Visst har ni sett att Schwarzkopf Gliss har lanserat en ny hårolja? Den finns redan i butik så det hoppas jag ni inte missat i alla fall! :) Gliss Daily Oil Elixir skyddar och vårdar håret och oljan ger håret vacker glans och hjälper till att skydda håret från det torra och kalla klimatet vi lever i samtidigt som det inte tynger ner håret!

Formuleringen i Gliss nya hårolja, som passar alla hårtyper, gör underverk när det gäller att ge stressat hår lyster och spänst. Gliss Daily Oil Elixir kan användas dagligen och appliceras på olika sätt beroende på behov och det resultat man vill ha.

Gliss Daily Oil Elixir kan användas på tre olika sätt:

 • Före tvätt för intensivvård – Använd rikligt med hårolja i hela håret
 • Efter tvätt som näringsrik behandling – Använd en mindre mängd som du fördelar i hårets längder och toppar

 

 • Efter styling för strålande glans – Applicera oljan på dina handflator och massera lätt in i hårets yttre delar samt topparna, lämna hårets rötter obehandlade.

Jag kommer främst testa att använda denna innan tvätt eller efter tvätt beroende på vad som passar bäst för tillfället! :) Rek. Pris på denna är 79kr.

14 svar på ”Ska testas: Gliss Daily Oil Elixir.

 1. Nej jag är bara amatörbloggare så jag får istortsett aldrig nån inbjudan :P . Jag kommer väl upp till sthlm på eftermiddagen nångång..hade varit kul att ses annars:)
  Hårolja..lööve them!! Hoppas den är bra, ska hålla utkik vad du tycker om den :)

 2. Runt kl 14-15 tror jag. Ska bo i solna så åker dit först, men runt 15 lär jag nog irra runt lite i staden. Har inga bestämda affärer men lär väl bli att kika på Åhlens och Macdisken :)

 3. sv: va kul ja men den klänningen är säkert superfin !
  En skönhet klär i allt ;) hur ska du bo under gävlehelgen, har du bestämt det ?

 4. sv: okej va kul ! ja eget badrum känns ju ganska bra när man ska bo så. Jag vet inte vart jag ska ta vägen än =/ har ingenstans att bo som jag vet just nu och Linda-Pauline hade ingen möjlighet att dela rum. Va det dyrt med rum där ?

 5. okej, nä de va inte alls farligt. Är det för en natt eller två ?
  nä dom har inte lagt ut någon lista än, det skulle komma ganska snart men jag vet inte om jag vill vänta så jättelänge tills jag bokar ett rum…får se hur jag gör =)

 6. Sv: kan försöka komma ihåg att påminna dig om Maria Wern på söndag :P Hihi… Kan slänga iväg ett tweet om jag nu kommer ihåg det :P Ska bli kul att se vad du tycker om den här oljan, går det hem hos dig kanske jag törs testa de med :)

 7. Jag använder bara äkta oljor, känns som att såna där från hårföretagen innehåller en massa konserveringsmedel och silikoner helt i onödan, när man bara kan använda 100 % olja istället och slippa överpriser och billiga kopior :)

 8. från början så va det meningen att jag kanske skulle bo hos en kompis i gävle-trakten och då tänkte jag åka upp på fredagen, men nu kunde jag inte det så jag måste hitta ett hotell som jag kan bo på och ha råd med. Så jag tänkte höra om någon vill dela rum så fort dom släpper listan med vilka som kommer dit. Och då blir det bara en natt, vet dock inte om jag åker tåg eller kör bil, men jag tror det blir tåg =)

  1. Svar till helena: förstår om du blir skeptisk…jag har dock lite knasigt hår som verkar avsky naturliga produkter (testade schampoo och balsam och har aldrig haft sämre hårkvalité ;/) och gilla silikoner…får se hur det går med denna! :)

 9. Detta är något som snarast ska inhandlas och testas ^^ Tack för en otroligt bra blogg och alla tips du ger! Har hittat många nya favorit produkter som jag läst om i din blogg ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *