Skämt bort mig lite på kvällskvisten – 2 av 4 produkter gillades i alla fall!

Skämt bort mig lite på kvällskvisten – 2 av 4 produkter gillades i alla fall!

  • No time to shine mud mask från Formula 10.0.6 – En talgneutraliserande mask som drar ut orenheter och absorberar överflödigt fett. Rengör och återställer hudens balans samt stramar upp huden. Jag hade just inga förväntningar på denna och direkt efter applikation så började det nästan sticka i huden, kändes väldigt obehagligt men jag vet att när en produkt känns så kan det betyda att den ”arbetar” så jag stod ut och den stickande känslan avtog! När jag tvättade bort masken så trodde jag att min hy skulle kännas totalt uttorkad, men icke! Hyn kändes rengjord och fräsh! SÅ jag gillar denna men skulle inte rekommendera den till er med känslig hy.
  • Aqua-Rhytm Intense Hydration Youth Preserve Gel Mask från Oriflame – Omedelbart uppfriskande ansiktsgelémask som intensivt återfuktar huden och reducerar uppkomsten av fina, torra linjer. Åh jisses vilket långt namn på produkten, inte konstigt att jag fick lov tjuvkolla stavningen ;) Jag blir ite direkt yngre..ok? Så denna mask som återfuktar försöker jag bli bättre på att använda. Den återfuktar verkligen och huden känns återfuktad efter användning. Jag gillart!
  • The Body Shop Bath Crystals Cranberry Joy(Det blev dock body buttern på bilden…dom ser ju så lika ut :P) – När de parfymerade kristallerna kommer i kontakt med vattnet frigörs en gudomlig högtidsdoft och ett lätt skimmer till huden. Jag hade i ganska mycket och vattnet tog en svag rosa ton men jag reagerade inte jättemycket på varken doft eller skimmer tyvärr. En produkt jag inte kommer köpa igen..ge mig skum istället! Badskum med doft! Jag håller tummarna för att The Body Shop tar fram en sådan produkt för dessa kristaller…njäe tack.
  • Hair Expertise Everstrong Reinforcing & Vitality Inpackning från Loreal – Denna är för tunt och sprött hår så den kanske inte direkt passar min hårtyp. En formula berikad med vårdande ingredienser för att tillföra ny styrka till håret och ge det ny vitalitet. Med rosmarin och mynta för att ge energi och nytt liv till dina sinnen. Och den är dessutom sulfatfri. Nej, mitt hår är verkligen inne i någon extremt dålig hårperiod och jag tycker inte att denna inpackningen känns direkt vårdande på mitt torra hår, tyvärr. Ny vitalitet? Njäe..inget jag upplever öht. Håret känns tungt av denna produkten och inte alls återfuktat utan snarare strävt.

2 av 4 produkter som uppskattades under mitt lilla kvällsspa här hemma, synd att inte denna inpackningen känns som någon höjdare på mitt hår, har ändå gett den flera chanser nu men jag får kort och gott prova vidare :)

Dags att försöka sova för imorgon jobbar jag 8-18 innan det är dags för fredagsmys! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *