Skämt bort vårt största organ: Huden!

Skämt bort vårt största organ: Huden!

Ikväll har det blivit skumbad, ansiktsscrub, rengörande ansiktsmask, återfuktande ansiktsmask och självklart scrub till kroppen och lite ”Tropische Körpemilch” ala banandoft till kroppen!

1. Skumbadskaka från Lush, halva skulle användas enligt instuktionerna och den skulle smulas sönder under rinnande vatten. Nja, jag föredrar nog produkter som jag slipper sitta och smula sönder för att det ska bli skum!

2. Mild Scrub till ansiktet från Karin Herzog, en favorit i mitt badrumsskåp! Tyvärr snordyr så den används enbart en gång i veckan!

3. Den här är väldigt återkommande i min blogg, i love it! Sebum Clearing Masque som egentligen är till lite fetare hy med acneproblem men den här är helt underbar även på mig utan acneproblem! Tyvärr också snordyr..men värd varenda spänn!

4. En nyhet från Yves Rocher som jag testade för första gången ikväll! Creamy Repair Mask som är till torr hy och jag känner att det bådar gott om denna! Kändes som ett riktigt trevligt budgetalternativ!

5. Här mina vänner har vi en ny favorit! Sugar Body Scrub Twisted Strawberry & Lime från Make up store. YUMMI! Den här doftar så gott och känns underbar mot kroppen! Kommer helt klart ett eget inlägg om denna. Den verkar tyvärr inte ha kommit ut i butik än men när den gör så kommer alla ni som gillar söta dofter vilja ha ett eget ex! I´m in love with mine!

6. Nonique är 100% naturlig hudvård och detta är en av deras hudkrämer som har doften tropisk men jag tycker mest den doftar skumbanan! ;) Doften lägger sig dock snabbt efteråt :) Som ni ser så är detta ett test som jag fått hemskickat ;) Första gången jag testar den och so far so good :) Fick med fler produkter i samma utskick och deras produkter doftar gott! Dumt dock att det står på tyska på själva produkten, svensk beskrivning på förpackningen men den har ju jag slängt ;)

Nu vet ni lite av dom produkterna som jag har skämt bort min stackars kropp med ikväll! ;) Om vi sammarfattar lite kort vad jag tycker om dessa produkter: nr 1 kommer jag inte köpa, 2 & 3 är återkommande favoriter för mig. Nr 4 tror jag kan bli en given hit medan nummer 5 blev en redan ikväll! Nummer 6 känns ok om man gillar banandoft ;)

 

5 svar på ”Skämt bort vårt största organ: Huden!

  1. Så härligt det är med såna dagar/kvällar, när man får rå om sig själv lite extra och skrubba, smörja och ha sig. Det är viktigt som du skriver. :-)

  2. Åh, ansiktsmasken från Yves Rocher lät som något för mig!
    Kanske får bli ett köp på den när jag har tagit slut på min andra! :)

  3. ja skrubba är jag riktigt dålig på..det ska jag gå och göra genast nu !!
    jag tycker att det är otroligt svårt att hitta något som gör min hud bra, jag är så yttorr och hittar ingen bra kräm som kan hjälpa mig i ansiktet =/

  4. Känner att jag inte orkar leta igenom alla inlägg så jag frågar här istället, har du tips på en bra ansiktskräm till mitt konstiga ansikte… Haha! Det är torrt (speciellt vintertid) är rätt benägen att få finnar, speciellt på hakan och kan vara ganska fet i pannan och på näsan (blandhy??) den får gärna inte vara svindyr :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *