skuggorna i e.l.fs 32piece eyeshadow palette är rena skräpet – men dom går att rädda!

skuggorna i e.l.fs 32piece eyeshadow palette är rena skräpet – men dom går att rädda!

Idag fick jag min senaste beställning som jag har gjort hos e.l.f och jag fick ju denna 32piece eyeshadow palette på köpet!

Tyvärr så är skuggorna rena skräpet! Jag får dom knappt att fästa på handen så att få dessa och sitta kvar på ögonlocket blir nog en utmaning! Det syns ju inte ens att det är fyra rader med swatchad ögonskugga :I Men lugn bara lugn..tur att jag vet hur viktigt det är att använda eyeprimer!

Jag tvättade bort skuggorna som jag swatchat på handen och la på Nyx Eyeshadow Base Pearl på hela handen. Denna är nyköpt från Nelly och det är första gången jag testar den men måste säga: I like! Med Nyx base pearl intensifieras färgen i dina ögonskuggor och gör de mer pärlemorskimmrande.

Sådär ja! Nu helt plötsligt fastnade ju faktiskt skuggorna och man ser dom!

Lite skillnad va? Så har ni inte en eye primer hemma att lägga på ögonlocket innan ni applicerar skuggor från denna skuggpalett (vet att det är många som gjort samma erbjudande som mig) så se till att investera i en så kommer skuggpaletten funka bra att använda! Jag hade aldrig orkat försöka jobba med dessa skuggor om jag inte haft en primer att ha under. Never ever. Jag hoppas jag lyckats få er att förstå värdet i att faktiskt ha en eye primer nu ;) Eye primer is the shit!

11 svar på ”skuggorna i e.l.fs 32piece eyeshadow palette är rena skräpet – men dom går att rädda!

  1. Sv; HAHA, jag förstår verkligen det!! :D Så sjukt kallt här tycker jag! Pojkvännen är skitglad över snön & att han får åka skoter, jag sitter helst inne ;)

  2. Har ju inte testat just den där paletten, men jag dissar skuggor som man MÅSTE ha primer under. Tycker inte man ska behöva det, såvida man inte har väldigt oljiga ögonlock. Själv har jag bara använt det i nåt år eller så, o jag sminkade mig mkt även innan. + det är ju en extra kostnad.

  3. åh jag vann den primern och en massa andra NYX produkter från Nellys beauty tävling för en månad sen. Har dock inte provat denna primern ännu, tänka använda slut på min nuvarande från lumene först. Älskar ditt resultat med primern under ögonskuggorna! Håller med CCs kommentar. Det är jobbigt med ögonskuggor som inte har några färgpigmenter. Däremot är det kul att använda eyeprimer under pigmentstarka ögonskuggor så att de blir extra pigmenterade ^^ hittade precis till din blogg och här stannar jag! :)

  4. Sv: Tack för länken, betalade inte heller för min utan fick den också med den där koden :) Som tur är.. Funderar på att ge bort den till min svägerska som konfirmeras snart, är säkert roligt att leka lite med färg och form i den åldern när man inte riktigt sminkar sig på heltid än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *