Skvaller från bloggfesten.

Skvaller från bloggfesten.

Det är flera som har frågat efter skvaller från bloggfesten. Några av er verkar tycka att det är lite tråkigt att det inte inträffade något lite mer crazy! ;) Sorry my friends..men det var faktiskt en väldigt lugn tillställning :)

Kan berätta i stora drag vad vi gjorde.

Alla möttes upp vid Gotia Towers, stämningen var väldigt spänd och ingen visste nog riktigt vad man skulle säga till varandra. Jag reagerade lite på att det var många tjejer där som jag faktiskt hade lite svårt att känna igen. Där fick vi vänta ett tag på att en hummerlimmo skulle köra oss vidare.

Väl vid Orgio(?) så bjöds det på gratisdrinkar, ett väldigt litet ställe och det fanns ett stort rum samt ett litet mindre. Eftersom inte alla fick plats i det större rummet så blev det automatiskt lite uppdelat, tyvärr! Det pågick tydligen någon tävling och dylikt med men vi i det mindre lilla "rummet" missade tyvärr allt sådant.

Jag hade i alla fall jättetrevligt med tjejerna som befann sig i "porrhörnan" som jag så fint kallade det ;) (Jag var nog inte ensam om det heller). Runt 23 tiden så skulle alla sedan gå en trappa upp till BLVD. Eftersom vi kom till ett ännu större ställe så blev alla från VIP minglet väldigt utspridda och jag höll mig till tjejerna från porrhörnan ;) Trivdes bra i deras sällskap :) Vi försökte faktiskt gå tillbaka till Orgio eftersom vi tyckte det var mysigare stämning där..men vi fick vackert stanna kvar på BLVD ;)

Well vi dansade o sprang upp o ned i alla trappor, vi var några stycken som filmades…smart att ställa  upp på en bloggintervju på FILM när man har alkohol i kroppen va? NOT ;) *skrattar*

Inget större skvaller tyvärr :)

Jag trodde dock att det skulle bli ett jäkla liv eftersom Kissie både drack OCH kom in på BLVD eftersom hon är under 18 år. Men ack så fel jag hade ;) Jag trodde BLVD skulle få skit för det men så verkar inte fallet vara :)

Bild från Elins kamera på Elin, Anders som inte ville vara med och sen jag ;)

15 svar på ”Skvaller från bloggfesten.

 1. Tro mig har har försökt! Jag har jagat katten runt området med kassar och grejer eftersom jag var på väg till skolan, jag skriker åt den, jag har försökt att få tag på den men den slinker alltid undan. Jag blir så frusterad.

  Thomas L, vem annars? Och denna gång var det han som tog kontakt, har inte pratat med honom på jättelänge, han som sa att det banne mig fick lov att bli av, han som bestämde datum och plats. Men men, jag kommer aldrig mer planera en session med honom. han har fått sina chanser om och om igen och nu är det färdigt med det. Så mycket tid har jag inte att jag kan lägga ned det på onödigt arbete med att få hit mua, hitta kläder osv.

 2. Nix, har inte hört något alls av honom sen dess.

  Jag blir lite irriterad på att det är så himla mycket gnäll på alla modeller hela tiden, men fotograferna är minsann inte en bit bättre de.

 3. Låter som om ni har haft det trevligt, måste säga att jag gillar verkligen din blogg.

  Tänker kika in här oftare!

 4. Ja det var lite synd att det blev så uppdelat men det gjorde egentligen inte så mkt för jag hade en helgo kväll ändå! :)

  Fast jag hörde att dom andra flickorna kom in på orgia sen igen men det var väl för att dom var i stinas sällskap! Då är man tydligen lite viktigare ;) haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *